خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از پرچم‌های سرخ تا شعار «مرگ بر اسرائیل»؛ روایت الجزیره از مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 14 تیر 1405 - 21:43
خبرنگار الجزیره می‌گوید فضای مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید ایران، بیش از هرچیز دیگری با پرچم‌های سرخ و شعار‌های ضدصهیونیستی همراه بوده است.
مراسم،انتقام،پيكر،نوشت،حاضران،الجزيره،رهبر

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - رسول سردار آتاش، خبرنگار الجزیره از تهران، در گزارشی با اشاره به مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید ایران، نوشت که فضای این مراسم بیش از آنکه رنگ و بوی غم و مویه داشته باشد، با شعار‌ها و نماد‌های انتقام همراه است.
او با اشاره به مراسم در مصلای بزرگ تهران، نوشت که مقام‌های ایرانی اعلام کرده‌اند از آغاز مراسم عزاداری تاکنون حدود دو میلیون نفر برای ادای احترام به این محل آمده‌اند و همچنان بر شمار حاضران افزوده می‌شود.
به گفته این خبرنگار، برخلاف مراسم‌هایی از این دست که غالبا در آن پرچم‌های سیاه دیده می‌شود، امروز بیشتر پرچم‌های سرخ به چشم می‌خورد که نماد «انتقام» است.
همچنین بنر بزرگی با شعار «بگذارید جهان بداند انتقام اجتناب‌ناپذیر است» در محل نصب شده است.
وی افزود شرکت‌کنندگان از صبح شعار‌های «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» سر داده‌اند.
آتاش همچنین نوشت که پیکر آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، رهبر شهید ایران در کنار پیکر داماد، عروس، دختر و نوه او قرار دارد و برخی از حاضران این صحنه را با واقعه شهادت امام حسین (ع) و اعضای خانواده ایشان مقایسه کرده‌اند.
منبع: الجزیره