خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 14 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرهنگ تاجیک: خواست رهبر شهید اتحاد بود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 14 تیر 1405 - 16:01
سخنگوی عملیات وعده صادق ۳ تاکید کرد: وظیفه ما حفظ اقتدار و اتحاد و عمل به دستور فرمانده معظم کل قوا، انتقام و غرامت گرفتن از مستکبران است.
رهبري،شهيد،انقلاب،جوار،تاجيك،مشت،سرهنگ،پيكر،گره

باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ ایمان تاجیک، سخنگوی عملیات وعده صادق ۳ در حاشیه مراسم وداع با پیکر رهبری شهید انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه «آرزوی همه‌ی سربازان انقلاب شهادت است»، اظهار کرد: امیدوارم که شفاعت رهبری شهید و مادرشان خانم فاطمه زهرا (س) شامل حال ما هم شود.
وی با اشاره به تدفین پیکر رهبری شهید در جوار بارگاه امام رضا (ع) در مشهد مقدس، گفت: ما خیلی دل‌مان برای آقای شهیدمان تنگ می‌شود چراکه ایشان تهران را به مقصد مشهد و جوار امام رضا (ع) ترک می‌کنند؛ خوش به سعادت‌شان که چنین مسیری را طی کردند.
سخنگوی عملیات وعده صادق ۳ همچنین با تاکید بر اینکه وظیفه ما حفظ اقتدار و اتحاد و عمل به دستور فرمانده معظم کل قوا، انتقام و غرامت گرفتن از مستکبران است، درپاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه مهمترین میراث رهبری شهید چیست؟
عنوان کرد: خواست رهبری شهید ما همین اتحاد بود؛ همانطور که رهبری انقلاب آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای فرمودند، مشت گره کرده ایشان در لحظه شهادت برای همه رسانه‌های دنیا و مردم ایران حامل پیام بود؛ پیام «باید برخاست» برگرفته از این مشت گره کرده است.
سرهنگ تاجیک در پایان گفت: انشاءالله توفیق داشته باشیم که مسیر رهبری شهید را تا انتها و لحظه تقدیم این پرچم به محضر صاحب اصلی آن یعنی حضرت بقیه الله الاعظم (عج) سپری کنیم.