خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت تولید برق کشور به 80257 مگاوات رسید/ ایران بزرگ‌ترین تولیدکننده برق منطقه

تسنیم | اقتصادی | جمعه، 12 بهمن 1397 - 03:06
با بهره برداری از واحدهای جدید حرارتی، تولیدپراکنده و تجدیدپذیر در روزهای اخیر، ظرفیت اسمی تولید برق کشور به 80 هزار و 257 مگاوات رسید.
ظرفيت،واحدهاي،برق،توليد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درحال حاضر ظرفیت اسمی تولید برق کشور 80 هزار و 257 مگاوات است.
این مقدار ظرفیت که ایران را به رتبه نخست منطقه و چهاردهم دنیا در ظرفیت منصوبه تولید برق تبدیل کرده، با بهره برداری از واحدهای حرارتی (گازی، بخاری، سیکل ترکیبی)، واحدهای تجدیدپذیر، واحدهای تولیدپراکنده، واحدهای خودتأمین، واحدهای دیزلی و یک واحد اتمی ایجاد شده است.
عبور ظرفیت اسمی تولید برق کشور از مرز 80 هزار مگاوات که در سال جاری رقم خورده با بهره برداری از 1463 مگاوات ظرفیت جدید تولید برق در 10 ماه نخست سال 97 محقق شده است.
سهم انواع نیروگاه‌ها در ظرفیت اسمی تولید برق کشور
انتهای پیام/