سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسیج امکانات آب و فاضلاب البرز برای تامین نیازهای بهداشتی و شرب زائران

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 تیر 1405 - 19:01
دبیر کمیته تامین آب زائرین در مراسم تشییع پیکر مطهر امام (ع)، از استقرار حداکثری امکانات فنی و انسانی برای تامین آب پایدار و بهداشتی در مواکب خدام‌رسان استان البرز خبر داد.
آب،تامين،مواكب،كميته،بطري،تخصيص،فاضلاب،لحظه،فشار،توزيع،دستگاه

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر زاوشی، مدیر دفتر مدیریت بحران، پدافند غیرعامل و HSE و دبیر کمیته تامین آب، در تشریح اقدامات این کمیته اعلام کرد که با ریاست مهندس نامداری و همکاری نزدیک شرکت آب و فاضلاب استان البرز، برنامه‌ای جامع برای تامین آب شرب و بهداشتی سرویس‌های مواکب تدوین و اجرایی شده است.
زاوشی در بخشی از توضیحات خود به تشکیل کمیته پشتیبانی در شرکت آب و فاضلاب اشاره کرد و افزود: «در راستای این هدف، تیمی متشکل از ۱۵۰ نفر پرسنل فعال و ۴۰ دستگاه خودروی عملیاتی به همین حوزه اختصاص یافته‌اند.
همچنین ۲۰ دستگاه پمپ تحت فشار برای تامین فشار لازم جهت انتقال آب به سرویس‌های بهداشتی و چشمه‌های مواکب به کار گرفته شده است تا در ساعات پیک فشار، اختلالی در روند خدمت‌رسانی ایجاد نشود.»
تخصیص ۳ میلیون بطری آب و تامین یخ
دبیر کمیته تامین آب در خصوص تامین آب شرب اظهار داشت: «با همکاری سازمان صنعت و معدن، اداره تجارت استان، شورای اسلامی شهر کرج و فرمانداری‌ها، بالغ بر ۳ میلیون بطری آب معدنی تخصیص یافت که طی ۴۸ ساعت اخیر توزیع شده است.
علاوه بر این، شرکت آب و فاضلاب نیز به طور اختصاصی ۲۰۰ هزار بطری آب را تامین و توزیع کرد.»
وی همچنین به تامین سرمایش اشاره کرد و افزود که با بهره‌گیری از دستگاه یخ‌ساز اختصاصی با ظرفیت روزانه بیش از ۴۰۰ کیلوگرم و توزیع بیش از ۴ هزار قالب یخ در محور نظرآباد تا ایوان، نیازهای مواکب در این زمینه پوشش داده شده و در برخی مواکب مستقل، سردخانه‌های تخصصی مستقر شده است.
جعفر زاوشی اعلام کرد: «تا این لحظه بالغ بر ۶۰ هزار متر مکعب آب در مخازن ثابت مستقر در مواکب قرار گرفته است.
همچنین با هماهنگی سپاه استان، ۲۰ مخزن ثابت دیگر تخصیص یافته و تانکرهای سیار آب‌رسان نیز در برنامه‌ای منظم تمامی مواکب را سرکشی می‌کنند.»
یکی از نکات حائز اهمیت در این عملیات، نظارت بر سلامت آب است.
زاوشی تصریح کرد: «تیمی ۲۴ نفره در مرکز کنترل کیفی و پایش، به دلیل حساسیت بالای موضوع، به صورت لحظه به لحظه کیفیت و بهداشت آب در تمامی مواکب را کنترل و گزارش می‌کنند تا سلامت زائران به طور کامل تامین شود.»