سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار نیرو‌های مسلح یمن به عربستان پس از رهگیری جنگنده‌های سعودی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 12 تیر 1405 - 21:33
تعدادی از جنگنده‌های عربستان قصد داشتند مانع فرود یک هواپیمای ایرانی در فرودگاه صنعا شوند که توسط انصارالله رهگیری و وادار به ترک حریم هوایی یمن شدند.
يمن،هوايي،هواپيماي،حريم،عربستان،فرود

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - یحیی سریع، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که رزمندگان انصارالله، جنگنده‌های عربستان را که قصد داشتند مانع فرود یک هواپیمای ایرانی در فرودگاه صنعا شوند، رهگیری کرده‌ و آن‌ها را وادار به ترک حریم هوایی یمن کرده‌اند.
در بیانیه نیرو‌های مسلح یمن آمده است که ساعت ۵:۲۰ صبح روز جمعه به وقت محلی، تعدادی از جنگنده‌های عربستان با نقض حریم هوایی یمن تلاش کردند از فرود یک هواپیمای غیرنظامی ایرانی در فرودگاه بین‌المللی صنعا جلوگیری کنند.
بر اساس این بیانیه، هواپیمای مذکور بیش از ۲۰۰ شهروند مجروح و بیمار را جابه‌جا می‌کرد.
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد که انصارالله با شلیک چند موشک پدافند هوایی، جنگنده‌های عربستان را رهگیری کرده و آنها را وادار به ترک حریم هوایی یمن کردند و در نتیجه، تلاش برای جلوگیری از فرود هواپیمای ایرانی ناکام ماند.
انصارالله در ادامه هشدار داد هرگونه تلاش دوباره عربستان برای نقض حریم هوایی یا انجام حمله علیه یمن، با پاسخی گسترده که فرودگاه‌ها و مراکز حیاتی این کشور در خشکی و دریا را هدف قرار خواهد داد، روبه‌رو می‌شود.
منبع: سبا نت