خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو هزار پروژه عام المنفعه در کردستان به بهره برداری می رسد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 02 مرداد 1398 - 12:47
سنندج - فرمانده سپاه بیت المقدس استان کردستان گفت: دو هزار پروژه عام المنفعه و زودبازده در راستای محرومیت زدایی در مناطق محروم و روستایی کردستان تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.
پروژه،كشور،كردستان،افتتاح،استان

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدحسین رجبی صبح چهارشنبه در مراسم افتتاح همزمان چهار هزار و ۵۰۰ پروژه عام المنفعه و زودبازده در کشور که به حضور رئیس سازمان بسیج سازندگی و بسیج مستضعفین کشور و معاون عمرانی وزیر کشور در روستای پایگلان سروآباد برگزار شد، اظهار داشت: ۴۰ هزار پروژه محرومیت زدایی در کشور تعریف شده که سهم استان کردستان هزار و ۲۰۰ پروژه بوده که ما تعهد داده ایم این تعداد را به دو هزار پروژه افزایش دهیم.
وی افزود: ۷۵۰۰ پروژه محرومیت زدایی در هشت سال گذشته در استان افتتاح شده و با توجه به اینکه این پروژه‌ها کم هزینه هستند انتظار داریم ظرفیت‌های بیشتری به کارگیری شود و چنین پروژه‌هایی بیشتر اجرا شوند.
فرمانده سپاه بیت المقدس استان کردستان بیان کرد: سپاه، بسیج، خیرین، مردم و دولت برای افتتاح بیشتر پروژه‌های زودبازده و عام المنفعه همسو هستند و امیدواریم با روحیه جهادی که شکل گرفته شاهد توسعه مناطق مختلف کردستان باشیم.
گفتنی است ۴۰ هزار پروژه محرومیت زدایی و زودبازده سال گذشته در کشور تعریف شد که سهم استان کردستان هزار و ۲۰۰ پروژه بوده و امروز به طور همزمان چهار هزار و ۵۰۰ پروژه در کشور افتتاح می‌شود که ۱۳۶ پروژه ان با هزینه کرد هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در کردستان به بهره برداری می‌رسد.