سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوری: تشییع رهبر شهید انقلاب پیام وحدت ملت ایران است

مهر | استان‌ها | جمعه، 12 تیر 1405 - 13:22
بجنورد- نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی با تأکید بر جایگاه رهبر شهید انقلاب گفت تشییع باشکوه ایشان می‌تواند نماد وحدت و همبستگی ملت ایران باشد.
رهبر،شهيد،جمعه،بجنورد،ساده،امام،انقلاب،ندادند،تشييع،امت

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت‌الاسلام رضا نوری ظهر جمعه در خطبه‌های نماز جمعه بجنورد که در مصلی امام خمینی (ره) این شهر ایراد شد، اظهار کرد: رهبر شهید انقلاب در حوزه علم تلاش می‌کردند تا کشوری قدرتمند در بخش‌های مختلف علمی، دانش بنیان‌ها داشته باشیم و رشد علمی خوبی هم ایجاد شد.
وی افزود: رهبر شهید انقلاب در بحث زیر ساخت‌ها در حوزه موشک‌ها به دانشمندان و دانشجویان بها می‌دادند که امروز توانستیم در بخش‌هایی از جمله هسته ای و در حوزه‌های کشاورزی، صنعتی، پزشکی و سایر موارد حرفی برای گفتن داشته باشیم.
نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی بیان کرد: با وجود تحریم‌ها و مشکلات، رهبر شهید امت ایستادگی کردند و اجازه ندادند تا دانش هسته ای تعطیل شود و صنایع دفاعی را شخصا پیگیر بودند و مورد حمایت قرار می‌دانند.
وی تصریح کرد: امروز که به اوج عزت و قدرت رسیده ایم به خاطر تلاش‌های ایشان است، ایشان رسالت‌های خود را به نحو احسن انجام داد.
امام جمعه بجنورد با بیان اینکه رهبر شهید همیشه در میدان بودند، گفت: ایشان در دوران مختلف مسئولیت‌های مختلف و در جنگ هشت سال دوران دفاع مقدس هم حضور داشتند.
نماینده ولی‌فقیه خراسان شمالی افزود: ایشان همیشه دغدغه مردم را داشته و در همه حوزه‌ها فعال بودند، ایشان ساده زیست بودند امت به فکر رفاه و قوی شدن مردم هم بودند.
حجت الاسلام نوری گفت: ایشان برای خود زندگی ساده و زاهدانه ای انتخاب کرده بودند و حتی اجازه ندادند از زندگیشان فیلم و مستندی گرفته شود.
امام جمعه بجنورد تصریح کرد: رهبر شهید انقلاب ساده زیستی و زهد را برای خودش انتخاب کرده بودند اما برای کشورش تلاش می کردند تا مردم در رفاه و آسایش باشند و سال‌های سال را به نام اقتصادی نامگذاری کردند، ۱۴ سال را سال‌ اقتصادی مطرح کردند و در این خصوص تجزیه و تحلیل داشتند و از مسئولان این امر را نیز مطالبه می‌کردند.
وی گفت: مراسم تشییع رهبری می تواند پیام وحدت ملت ایران باشد.
تشییع باشکوه ایشان، معنای خونخواهی از دشمن است و این حضور لرزه با دشمن خواهد انداخت.