خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۲۸ دستگاه خودروی سواری وارداتی از بندر امیرآباد ترخیص شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 تیر 1405 - 20:03
بهشهر - دادستان بهشهر از ترخیص ۷۲۸ دستگاه خودروی سواری وارداتی، پس از رسوب ۵ ماهه در گمرک منطقه ویژه اقتصادی امیر آباد خبر داد.
ترخيص،وارداتي،مازندران،خودروهاي

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی فولادی در آیین ترخیص خودروهای وارداتی گفت: تفسیر متفاوت گمرک استان از محدوده تردد خودروهای وارداتی، موجب تاخیر در ترخیص این خودروها بود.
فولادی سوادکوهی تاکید کرد: با دستور رئیس کل دادگستری مازندران و رفع موانع اداری، امکان ترخیص این خودروها از بندر امیر آباد فراهم شده است.
سرهنگ نصرالله بیگلری رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی مازندران نیز با اشاره به این که خودروهای وارداتی ترخیص شده امکان تردد در همه استان را دارند افزود: مازندران تنها استان کشور است که سه نقطه آن به عنوان منطقه آزاد اقتصادی معرفی شده است.