خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وان‌پلاس از یک گوشی مقاوم و پیشرفته رونمایی کرد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 10 تیر 1405 - 16:01
وان‌پلاس از گوشی جدید خود رونمایی کرد که از نظر عملکرد، مشخصات و ساختار مستحکم، برای رقابت با جدیدترین گوشی‌های اندرویدی طراحی شده است.
مگاپيكسل،پيكسل،گيگابايت،پردازنده،گوشي،مقاوم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی- وان‌پلاس N۶ دارای بدنه مقاوم در برابر ضربه با استاندارد‌های MIL-STD-۸۱۰H و مقاوم در برابر آب و گرد و غبار با رتبه IP۶۵ است.
ابعاد آن ۱۶۶.۵ در ۷۸.۲ در ۸.۹ میلی‌متر و وزن آن ۲۲۴ گرم است.
این گوشی دارای صفحه نمایش ۶.۸ اینچی IPS LCD با وضوح ۷۲۰ در ۱۵۷۰ پیکسل، نرخ تازه‌سازی ۱۲۰ هرتز، تراکم پیکسلی تقریباً ۲۵۴ پیکسل در هر اینچ و روشنایی تا ۱۲۰۰ نیت است.
این دستگاه اندروید ۱۶ را با OxygenOS ۱۶ اجرا می‌کند و از پردازنده Mediatek Dimensity ۶۳۶۰ Apex، پردازنده گرافیکی Mali-G۵۷ MC۲، ۴/۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی قابل ارتقا از طریق microSDXC بهره می‌برد.
دوربین اصلی آن ۵۰ مگاپیکسل است و می‌تواند ویدیو‌های ۱۰۸۰ p را با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه ضبط کند، در حالی که دوربین جلو ۸ مگاپیکسل است.
وان‌پلاس همچنین این گوشی را به دو درگاه سیم‌کارت، پورت USB Type-C ۲.۰، سیستم‌های ناوبری ماهواره‌ای و یک باتری بزرگ ۸۰۰۰ میلی‌آمپر ساعتی که از شارژ سریع ۴۵ واتی پشتیبانی می‌کند، مجهز کرده است.
منبع: gsmarena