خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت بازارهای تره بار در روزهای شنبه و یکشنبه

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 10 تیر 1405 - 12:00
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار شهرداری تهران در روزهای شنبه و یک شنبه فعال هستند.
تره،ميوه،ميادين،روز،تهران،بختياري،تيرماه،ايام

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، مهدی بختیاری زاده افزود: طبق بررسی های انجام شده و اعلام ستاد بدرقه رهبر شهید، میادین و بازارهایی که در محدوده مصلی تهران و محل اصلی برگزاری این مراسم قرار دارد، به دلیل ازدحام جمعیت به شعاع یک کیلومتر امکان خدمات رسانی به شهروندان را ندارند.
وی ادامه داد: روز دوشنبه ۱۵ تیرماه نیز تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار به دلیل برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید تعطیل هستند.
بختیاری زاده یادآور شد: همچنین در روز دوشنبه ۱۵ تیرماه ۳ مرکز عرضه دام زنده سازمان و نیز پایانه پروتئینی بهمن فعال هستند.
وی تاکید کرد: میدان مرکزی میوه و تره بار نیز در این ایام با حضور صنف بار فروشان و هماهنگی با کشاورزان همچنان به فعالیت خود ادامه می دهد و تعطیل نیست.
مدیرعامل سازمان میادن میوه و تره بار شهرداری تهران در ادامه گفت: برای خدمات رسانی بهتر در این ایام تمامی بهره برداران موظف شدند تا کالاهای اساسی و مورد نیاز شهروندان را در بخش های تره بار، محصولات پروتئنی و بازرگانی تهیه و ذخیره کنند.
وی افزود: فعالیت تمامی میادین و بازارهای میوه و تره بار با هدف خدمت رسانی به شهروندان و میهمانانی که از استان های مختلف برای شرکت در مراسم بدرقه رهبر شهید به پایتخت آمده اند؛ در این ایام تداوم دارد.
بختیاری زاده بیان کرد: از روز سه شنبه ۱۶ تیرماه تا روز جمعه فعالیت تمامی میادین میوه و تره بار شهرداری تهران به مانند قبل خواهد بود.