خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۴ هزار نفر از اهالی رسانه مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید را پوشش می‌دهند/ حضور بیش از ۹۰۰ خبرنگار و انسان‌رسانه خارجی شامل ۳۰۰ رسانه خارج از کشور، ۳۵۰ رسانه خارجی مقیم ایران و ۳۰۰ بلاگر خارجی

اعتماد | همه | چهارشنبه، 10 تیر 1405 - 09:55
عطارزاده از پوشش گسترده رسانه‌ای مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان توسط رسانه‌های داخلی و خارجی خبر داد.
شهيد،خبرنگار،خارجي،وداع،تشييع

عطارزاده از پوشش گسترده رسانه‌ای مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان توسط رسانه‌های داخلی و خارجی خبر داد.
کد خبر: 780589 | ۱۴۰۵/۰۴/۱۰ ۰۹:۵۲:۲۷
ایمان عطارزاده، سخنگوی ستاد وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید، در آستانه برگزاری مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان در شبکه ایکس نوشت:
«۱۴ هزار خبرنگار، عکاس، انسان‌رسانه و مستندساز برای پوشش رویداد «آقای شهید ایران»، در سامانه ثبت‌نام خبرنگاران، ثبت‌نام کرده‌اند که کارهای نهایی صدور کارت آنها در حال انجام است.
همچنین بیش از ۹۰۰ نفر از خبرنگاران خارجی شامل ۳۰۰ خبرنگار رسانه‌های خارج از کشور، ۳۵۰ خبرنگار رسانه‌های خارجی که مقیم ایران هستند و حدود ۳۰۰ انسان‌رسانه و بلاگر خارجی در برنامه حضور دارند.
این تعداد خبرنگار، عکاس، تصویربردار برای پوشش یک رویداد در تاریخ جمهوری اسلامی ایران، عدد انحصاری و منحصربه‌فرد است که مشابه دیگری نداشته است.