خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغو ممنوعیت واردات و نگهداری سلاح‌های هسته‌ای در فنلاند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 10 تیر 1405 - 09:00
فنلاند از امروز اجازه واردات، ساخت و نگهداری سلاح‌های هسته‌ای را می‌دهد، اقدامی که هشدار‌هایی از سوی روسیه را در پی داشته است.
فنلاند،روسيه،ممنوعيت،لغو،استقرار،نگهداري

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - اصلاحات قانونی در فنلاند که ممنوعیت واردات و نگهداری سلاح‌های هسته‌ای را لغو می‌کند، از روز چهارشنبه به اجرا درآمد.
طبق اصلاحات قانون انرژی هسته‌ای و قانون جزا که در ۲۶ ژوئن توسط الکساندر استاب، رئیس جمهور فنلاند، تصویب شد، واردات، ساخت، نگهداری و استفاده از سلاح‌های هسته‌ای اکنون در خاک فنلاند مجاز است.
این درحالی است که مقامات فنلاندی بارها اعلام کرده‌اند که فنلاند «به یک کشور هسته‌ای تبدیل نخواهد شد» و «قصد ندارد در زمان صلح سلاح‌های هسته‌ای را در خاک خود مستقر کند و همچنان به پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای متعهد است».
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، پیش از این اعلام کرده بود که «استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فنلاند تهدیدی برای روسیه است و مسکو اقدامات مناسبی را انجام خواهد داد».
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه نیز گفت که تصمیم مقامات فنلاند برای لغو ممنوعیت استقرار سلاح‌های هسته‌ای «تهدیدهای واقعی برای امنیت ملی روسیه» ایجاد می‌کند.
منبع: المیادین