خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه‌ها روایت‌گر حماسه تشییع رهبر شهید باشند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 تیر 1405 - 08:44
گرگان-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندارگلستان با تأکید بر نقش رسانه‌ها و فضای مجازی در انعکاس گسترده مراسم تشییع رهبر شهید، از آمادگی کامل استان برای اعزام زائران و خدمات‌رسانی خبر داد.
فضاي،مجازي،مراسم،حميدي،رصد،استان،نفر،كارگروه،تحريف،انعكاس

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حمیدی در نشست کارگروه رصد رسانه و فضای مجازی، با اشاره به اهمیت و ابعاد گسترده مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، اظهار کرد: رسانه‌ها و فعالان فضای مجازی نقش برجسته‌ای در انعکاس ملی و بین‌المللی این رویداد بزرگ و تبیین ابعاد آن بر عهده دارند.
وی با بیان اینکه استان گلستان برای حضور گسترده مردم در این مراسم آمادگی کامل دارد، افزود: پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۵ هزار نفر از استان به تهران اعزام شوند که از این تعداد، چهار هزار نفر با ناوگان اتوبوسرانی و مابقی با خودروهای شخصی سفر خواهند کرد.
حمیدی ادامه داد: تمامی هماهنگی‌های لازم برای تأمین پارکینگ، خدمات پشتیبانی و مدیریت اعزام با همکاری سپاه، شهرداری‌ها، فرمانداری‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی انجام شده است.
معاون استاندار گلستان با اشاره به افزایش تردد زائران از مسیر استان به مقصد مشهد در روزهای آینده، گفت: ظرفیت اسکان بیش از ۶۵ هزار نفر در مدارس، هتل‌ها، مهمان‌پذیرها، اقامتگاه‌های بوم‌گردی، سالن‌های ورزشی، مساجد و بقاع متبرکه پیش‌بینی شده و تمهیدات لازم برای تأمین نان، آب، سوخت و سایر نیازهای ضروری نیز اندیشیده شده است.
وی با تأکید بر ضرورت حضور مؤثر رسانه‌ها در روایت این رویداد، اظهار کرد: دشمنان تلاش خواهند کرد با فضاسازی، تحریف واقعیت‌ها و کمرنگ جلوه دادن شکوه این مراسم، افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهند؛ از این رو تولید محتوای دقیق، هدفمند و اثرگذار در رسانه‌ها و فضای مجازی باید با جدیت در دستور کار قرار گیرد.
حمیدی در پایان از اعضای کارگروه رصد رسانه و فضای مجازی خواست با شناسایی نقاط آسیب‌پذیر و رصد مستمر فضای رسانه‌ای، برای انعکاس باشکوه این مراسم و مقابله با جریان‌های تحریف، هماهنگی و انسجام لازم را داشته باشند.