خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قتل نوجوان ۱۶ساله بر سر چشم‌درچشم شدن

اعتماد | همه | سه شنبه، 09 تیر 1405 - 21:56
درگیری چند نوجوان که با چشم‌درچشم شدن و جروبحث لفظی آغاز شده بود، با ضربه چاقو به قتل پسر ۱۶ساله‌ای ختم شد.
درگيري،ضربه،چاقو،نوجوان،قتل،تحقيقات،جروبحث،مقتول،مداربسته،لف ...

درگیری چند نوجوان که با چشم‌درچشم شدن و جروبحث لفظی آغاز شده بود، با ضربه چاقو به قتل پسر ۱۶ساله‌ای ختم شد.
کد خبر: 780503 | ۱۴۰۵/۰۴/۰۹ ۲۱:۴۵:۲۹
درگیری چند نوجوان که با چشم‌درچشم شدن و جروبحث لفظی آغاز شده بود، با ضربه چاقو به قتل پسر ۱۶ساله‌ای ختم شد.
به گزارش سایت جنایی، ساعت ۴ عصر دیروز ماموران کلانتری ۱۱۹ مهرآباد جنوبی از بستری شدن نوجوانی ۱۶ساله‌ باخبر شدند که بر اثر اصابت ضربه چاقو به‌شدت زخمی شده بود.
دقایقی بعد کادر درمان در تماس دوباره اعلام کردند این نوجوان با وجود تلاش پزشکان بر اثر شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است.
به این ترتیب با توجه به جراحت چاقو که نشان از حضور متوفی در یک درگیری می‌داد، موضوع به عنوان یک پرونده قتل به بازپرس کشیک دادسرای امور جنایی تهران گزارش شد.
با دستور مقام قضایی، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پس از ماموران کلانتری وارد عمل شدند و تحقیقات خود را آغاز کردند.
نخستین بررسی‌ها ماموران را به محل حادثه هدایت کرد و بازبینی تصاویر دوربین‌های مداربسته و تحقیق از شاهدان نشان داد مقتول دقایقی پیش از حادثه با سه نوجوان درگیر شده بود.
تصاویر دوربین‌های مداربسته هم نشان داد ابتدا میان دو طرف درگیری مشاجره‌ای کوتاه شکل گرفته و پس از آن جروبحث لفظی به درگیری فیزیکی با مشت و لگد کشیده شده است.
در ادامه یکی از سه متهم که در تحقیقات بعدی مشخص شد ۱۶ سال دارد ناگهان چاقویی از جیب خود بیرون می‌آورد و با زدن یک ضربه مرگبار به نوجوان همسن خود، او را به‌شدت مجروح و راهی بیمارستان می‌کند.
این نتایج در حالی به دست آمد که پس از این چاقوکشی هر سه نفر از محل گریخته بودند.
کارآگاهان با استفاده از سرنخ‌های به‌دست‌آمده و بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته، خیلی زود هویت هر سه نفر را شناسایی و آنها را در همان محدوده محل زندگی‌شان بازداشت کردند.
دوستان متهمان در تحقیقات گفتند: «ما با هم دوست بودیم و هنگام عبور از خیابان، مقتول را دیدیم.
او هم به ما نگاه کرد و چشم‌درچشم شدیم.
بعد از آن بین دو طرف حرف‌هایی ردوبدل شد، آن موقع بود که مقتول شروع به جروبحث کرد.
بعد هم که درگیری بالا گرفت، دست به یقه شدیم و چاقوکشی شد.»
در ادامه تحقیقات، متهم ۱۶ساله که عامل اصلی قتل شناخته شده است نیز با قبول مسئولیت وارد کردن ضربه چاقو، ماجرا را این‌گونه شرح داد: «وقتی با هم بحث کردیم جلو رفتم اما مقتول با پا به من ضربه زد و روی زمین افتادم.
وقتی بلند شدم، چاقویی را که همراهم بود از جیبم بیرون آوردم و دوباره درگیر شدیم، بعد هم که در همان درگیری یک ضربه چاقو به او زدم و همه فرار کردیم.»
با اعتراف این نوجوان و با توجه به سنش که باعث عدم صلاحیت دادسرای امور جنایی برای رسیدگی به پرونده‌‌اش می‌شود، به دادسرای ویژه اطفال نوجوانان معرفی شد تا ادامه رسیدگی قضایی در آنجا انجام شود و سپس به کانون اصلاح و تربیت انتقال یافت.
همچنین دو متهم دیگر پرونده برای روشن شدن نقش احتمالی‌شان در درگیری، همچنان تحت بازجویی قرار دارند و تحقیقات درباره جزئیات این قتل، انگیزه دقیق درگیری و نقش هر یک از افراد حاضر در صحنه قتل کماکان در جریان است.