خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسابقات دوچرخه‌سواری قهرمانی کشور در زنجان پایان یافت

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 تیر 1405 - 16:44
زنجان-مسابقات دوچرخه‌سواری جاده قهرمانی کشور در بخش مردان روز سه شنبه در شهرستان سلطانیه با شناخت نفرات برتر به پایان رسید.
دوچرخه،سواري،هيات،زنجان،رده

به گزارش خبرگزاری مهر، مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی کشور در دو رده سنی بزرگسالان و جوانان و در دو بخش تایم تریل و استقامت از امروز در زنجان آغاز شده است.
امروز مسابقات بخش جاده و استقامت این رقابت ها با حضور ۶۰ ورزشکار از سراسر کشور در قالب مسافت ۱۵۰ کیلومتری برگزار شد.
ورزشکاران زنجانی در این بخش خوش درخشیدند و جایگاه‌های نخست و دوم در رده بزرگسالان را از آن خود کردند.

بدین ترتیب مهدی سهرابی و هادی حسینی از هیات دوچرخه سواری زنجان اول و دوم و سید میلاد قالیچی از هیات تهران سوم شدند.
در رده جوانان نیز محمد امین صدامین از تبریز اول و علیرضا فرقانی از هیات دوچرخه سواری اصفهان دوم شدند و مقام سومی نیز به سید محمد بنی‌ میرباقری از هیات دوچرخه سواری البرز رسید.
این رویداد ورزشی تا ۱۱ تیرماه در استان زنجان ادامه خواهد داشت.