خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 09 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پارلمان فرانسه مانع حضور زیدان روی نیمکت فرانسه!

اعتماد | همه | سه شنبه، 09 تیر 1405 - 11:33
پارلمان فرانسه قانونی را وضع کرده است که ممکن است مانع حضور زین الدین زیدان روی نیمکت تیم ملی فوتبال فرانسه شود.
فرانسه،زيدان،يورو،پارلمان،ورزشي،حقوق

کد خبر: 780408 | ۱۴۰۵/۰۴/۰۹ ۱۱:۱۷:۳۷
درحالی که گمانی‌زنی‌ها از حضور زین الدین زیدان در نیمکت تیم ملی فوتبال فرانسه بعد از جام جهانی ۲۰۲۶ حکایت می‌کند اما قانونی که پارلمان فرانسه وضع کرده ممکن است که مانع حضور این چهره سرشناس و دوست داشتنی روی نیمکت خروس ها شود.
به گزارش ایسنا، پارلمان فرانسه لایحه‌ای را تصویب کرده است که سقف حقوق کارکنان در مؤسسات ورزشی، از جمله فدراسیون فوتبال فرانسه را به ۱۲ هزار یورو در ماه (قبل از کسر مالیات) محدود می‌کند.
این امر می‌تواند مانع استخدام زین‌الدین زیدان به عنوان سرمربی تیم ملی فرانسه پس از جام جهانی ۲۰۲۶ شود چرا که او در زمان حضور در رئال مادرید سالانه ۱۲ میلیون یورو درآمد داشت.
پارلمان فرانسه در روز دوشنبه لایحه‌ای را در مورد مدیریت ورزشی تصویب کرد که شامل تعیین سقف حقوق برای مدیران و کارکنان مؤسسات ورزشی، از جمله فدراسیون فوتبال فرانسه، می‌شود.
در صورت تصویب نهایی، این قانون ممکن است برای سرمربی جدید تیم ملی نیز اعمال شود.
نمایندگان پارلمان به صورت موقت با تعیین حقوق ماهانه ۱۲ هزار یورو (قبل از کسر مالیات) برای کارکنان مؤسسات ورزشی رای دادند.
این بدان معناست که حقوق زیدان ممکن است سالانه ۱۴۰ هزار یورو (قبل از کسر مالیات) باشد.
گزارش‌ها حاکی از آن است که زیدان قبلاً با فدراسیون فوتبال فرانسه به توافق رسیده است اما باید منتظر نتیجه نهایی لایحه بود تا وضعیت "زیزو" مشخص شود.