خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 10 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صیانت از حقوق کارگران در بوشهر؛ ۱۵۰۰ بازرسی از کارگاه ها انجام شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 09 تیر 1405 - 10:11
بوشهر- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر از انجام هزار و ۵۱۴ بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون کار در سه‌ماهه نخست امسال خبر داد.
بررسي،بازرسي،استان،بوشهر،حوادث،بازرسان،مشاغل

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی پروانه صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان بوشهر ۲۰۱ هزار و ۷۷۷ نفر کارگر مشمول قانون کار در ۱۷ هزار و ۹۰۲ کارگاه شناسایی شده فعالیت دارند و بازرسان کار به‌صورت مستمر بر اجرای مقررات و ضوابط قانونی در این واحدها نظارت می‌کنند.
وی افزود: از مجموع بازرسی‌های انجام‌شده در سه‌ماهه نخست سال جاری، هزار و ۳۳۵ مورد بازرسی ادواری و ۱۷۹ مورد نیز بازرسی موردی بوده است.
بررسی ۱۰ حادثه ناشی از کار
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر با اشاره به بررسی حوادث ناشی از کار بیان کرد: در این مدت ۱۰ حادثه ناشی از کار توسط بازرسان مورد بررسی قرار گرفته تا علل وقوع این حوادث شناسایی و راهکارهای لازم برای جلوگیری از تکرار آن‌ها ارائه شود.
پروانه ادامه داد: در حوزه حفاظت فنی و ایمنی هزار و ۷۲ مورد بازرسی انجام شده و همچنین ۶۱۴ مورد مربوط به بررسی حقوق، مزایا و وضعیت بیمه کارگران بوده است.
بررسی مشاغل سخت و زیان‌آور
وی اضافه کرد: در همین مدت ۴۱۵ مورد کارشناسی در زمینه مشاغل سخت و زیان‌آور انجام شده و موضوع اشتغال اتباع بیگانه نیز در ۱۷۴ مورد مورد رسیدگی قرار گرفته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر از انجام ۶۴ مورد بازرسی مجدد کارگاه‌ها، ۱۱ مورد تحقیق و ۹۳ مورد سایر بازرسی‌ها خبر داد و گفت: بازرسی‌های مستمر از کارگاه‌ها با هدف صیانت از نیروی کار، ارتقای ایمنی محیط‌های کاری و کاهش حوادث ناشی از کار با جدیت در استان دنبال می‌شود.