خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حسرت عجیب پیتر شیلتون؛ با VAR گل مارادونا مردود می‌شد!

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 08 تیر 1405 - 17:33
دروازه‌بان اسبق تیم ملی انگلیس با حسرت از نبود تکنولوژی پیشرفته در جام‌جهانی ۱۹۸۶ سخن گفت و عنوان کرد که اگر VAR بود گل مارادونا مردود می‌شد.
گل،مارادونا،شيلتون،انگليس،تاريخ،جهاني،بازي،پيتر،آرژانتين،سوال

به گزارش مشرق، پیتر شیلتون درباره حسرت قدیمی خود سخن گفت و عنوان کرد که اگر در سال ۱۹۸۶ سیستم VAR وجود داشت، چگونه مسیر تاریخ تغییر می‌کرد.
زیرا دیگر خبری از «دست خدا»، گل شگفت‌انگیز یا قهرمانی جام جهانی برای دیه‌گو مارادونا نبود.
شماره ۱۰ آرژانتین کشورش را به تنهایی در خاک مکزیک به افتخار جهانی رساند و خاطره‌انگیزترین عملکرد او در مرحله یک چهارم نهایی مقابل انگلیس رقم خورد.
جایگاه مارادونا در میان بزرگان تاریخ در آن تابستان تثبیت شد.
با مجموعه‌ای از نمایش‌های الهام‌بخش که به این بازی‌ساز کوچک اجازه داد تا به بزرگترین جام‌های طلایی دست یابد.
تیترهای خبری در سراسر جهان تحت سلطه لحظه‌های جادویی با یک بازی خاص مقابل سه شیرها در ورزشگاه آزتکا قرار گرفتند.
مارادونا در اوایل نیمه دوم آن مسابقه برابر انگلیس دو گل زد که هر دو گل به افسانه تبدیل شدند.
گل اول او با مشت گره کرده از بالای سر شیلتون رد شد و داوران مسابقه هیچ خطایی ندیدند.
گل خیره‌کننده دوم مارادونا به عنوان گل قرن شناخته شد.
با این حال اگر فناوری موجود(VAR) در دهه ۱۹۸۰ استفاده می‌شد، همه اینها می‌توانست از کتاب‌های تاریخ پاک شود.
پیتر شیلتون دروازه‌بان اسبق انگلیس در پاسخ به این سوال که اگر کمک‌داور ویدیویی در سال ۱۹۸۰ وجود داشت، انگلیس می‌توانست در آن روز آرژانتین را شکست دهد و مانع از بالا بردن جام جهانی توسط مارادونا شود، گفت: در آن زمان فکر می‌کردم می‌توانیم قهرمان شویم و به همین دلیل است که مدت‌ها از این بابت ناراحت بودم.
وی افزود: با VAR هر دو گل آرژانتینی‌ها مردود اعلام می‌شد.
در گل دوم، تکل اشتباهی روی گلن هادل زده شد.
اگر VAR وجود داشت، شرایط متفاوت می‌شد.
می دانم این حرفم خوشایند خیلی‌ها نیست اما کاش در آن روز VAR بود تا به فرم ایده‌آل خود می‌رسیدیم.
ما بازیکنان بزرگی داشتیم و همه چیز به تاریخ پیوست.
مارادونا از چهار مدافع عبور کرد و سپس شیلتون را دور زد و گل دوم بازی را به ثمر رساند، بدون اینکه کسی بتواند جلوی پیشرفت او را بگیرد.
شیلتون در پاسخ به این سوال که آیا امیدوار بود کسی به مارادونا کارت زرد بدهد، یادآور شد: ما همیشه آماده بازی منصفانه هستیم.
اگر کسی او را بیرون می‌کشید یا فقط روی مارادونا خطا می‌کرد شاید قهرمان می‌شدیم.
این کاری است که بسیاری از تیم‌ها انجام می‌دهند.