قتل آتشین مرد جوان در اتاقک متروکه
مردی که ۳ ماه پس از مرگ آتشین یک جوان دستگیر شده است، جنایت را انکار کرد، در حالی که فندک او در محل آتشسوزی جا مانده بود.
به گزارش مشرق، ساعت ۷ صبح ۱۲ فروردین خبر آتشسوزی یک اتاقک متروکه پاتوق معتادان در شرق تهران به آتشنشانی اعلام شد.
بدین ترتیب، وقتی امدادگران به محل رسیدند، پس از خاموش کردن آتش با جسد سوخته مردی جوان روبهرو شدند.
بررسیهای آتشنشانان حکایت از آن داشت که حریق عمدی بوده است.
بنابراین موضوع به پلیس اعلام شد.
در ادامه تحقیقات پلیسی مشخص شد جسد متعلق به مردی به نام میلاد بوده که اعتیاد به مواد مخدر داشته و برای مصرف مواد به آنجا میرفته و با یکی از معتادان به نام بهنام اختلاف داشته است.
در تحقیقات از شاهدان حادثه نیز مشخص شد بهنام همزمان با آتش گرفتن اتاقک با عجله آنجا را ترک کرده است.
در بازرسی از محل نیز فندکی به دست آمد که دوستان بهنام مدعی بودند فندک به او تعلق دارد.
با کنار هم قرار دادن مدارک، بهنام به عنوان مظنون اصلی پرونده تحت تعقیب قرار گرفت و پس از گذشت حدود ۳ ماه از آتشسوزی، چند روز قبل دستگیر شد.
اما بهنام در بازجوییها، با انکار دخالت در حادثه، مدعی شد زمانی که آنجا را ترک کرده مقتول در حال مصرف مواد بوده و او در آتشسوزی نقشی نداشته است.
به دستور بازپرس محمد جواد شفیعی، متهم در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت قرار داده شد و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.