خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 08 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح «حامی» و پروژه مهر در اولویت آموزش و پرورش کجور است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 تیر 1405 - 23:25
کجور - مدیر آموزش و پرورش منطقه کجور با تأکید بر آمادگی همه‌جانبه مدارس برای آغاز سال تحصیلی جدید، اجرای دقیق طرح «حامی»، پیشبرد برنامه‌های پروژه مهر و ساماندهی نیروی انسانی را اولویت دانست.
آموزش،پرورش،منطقه،كجور،مهر،آموزشي،ارتقاي،كيفيت،پروژه،اجراي،م ...

عبدالله نقی پور در گفت وگو با خبرنگار مهر در حاشیه‌ جلسه شورای معاونان آموزش و پرورش منطقه کجور با تسلیت ایام سوگواری حضرت امام حسین (ع) و قدردانی از تلاش‌های کارکنان آموزش و پرورش، بر ضرورت برنامه‌ریزی منسجم برای آغاز سال تحصیلی جدید تأکید کرد و خواستار پیگیری مستمر مصوبات و برنامه‌های ابلاغی شد.
وی اجرای دقیق برنامه‌های هشت‌گانه پروژه مهر را از مهم‌ترین اولویت‌های آموزش و پرورش منطقه برشمرد و گفت: کمیته‌های تخصصی پروژه مهر باید با نظارت مستمر، برنامه‌های پیش‌بینی شده را اجرا و گزارش اقدامات خود را به‌صورت منظم ارائه کنند.
مدیر آموزش و پرورش منطقه کجور همچنین با اشاره به اجرای طرح «حامی» اظهار کرد: این طرح با هدف ارتقای سطح یادگیری دانش‌آموزان و بر اساس نتایج عملکرد آنان در نوبت اول و دوم تحصیلی، روزهای دوشنبه و چهارشنبه برگزار خواهد شد و لازم است با دقت و کیفیت مطلوب اجرا شود.
نقی‌پور تشکیل ستاد آزمون‌های نهایی و بررسی آخرین وضعیت حوزه سنجش را از دیگر برنامه‌های مهم این اداره عنوان کرد و افزود: آمادگی کامل برای برگزاری مطلوب آزمون‌ها و ارتقای کیفیت فرآیندهای سنجش باید مورد توجه همه عوامل اجرایی قرار گیرد.
وی همچنین بر تشکیل کارگروه نیروی انسانی در مقاطع ابتدایی و متوسطه برای بررسی وضعیت نیروهای آموزشی و فراهم‌سازی مقدمات عقد قرارداد آموزشی با اداره‌کل آموزش و پرورش استان تأکید کرد.
مدیر آموزش و پرورش منطقه کجور، برگزاری کلاس‌های جبرانی برای دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم رشته‌های نظری را از دیگر برنامه‌های آموزشی این منطقه دانست و گفت: این کلاس‌ها با نظارت کارشناسان آموزش متوسطه و با هدف تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان برگزار می‌شود.
پیگیری روند تکمیل سالن ورزشی دبیرستان امام خمینی شهر پول و تسریع در ثبت‌نام کتاب‌های درسی دانش‌آموزان ورودی پایه‌های اول ابتدایی، هفتم و دهم شاخه‌های نظری و فنی و حرفه‌ای نیز از دیگر محورهای این نشست بود.
در پایان جلسه نیز معاونان و کارشناسان آموزش و پرورش منطقه کجور دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را درباره برنامه‌های پیش‌رو، نحوه اجرای پروژه مهر و ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی و اجرایی مطرح کردند.