خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز بهره‌برداری از 4500 پروژه محرومیت‌زدایی در کشور

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 02 مرداد 1398 - 10:41
با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، بهره‌برداری از 4 هزار و پروژه محرومیت‌زدایی، عمرانی و زیرساختی به صورت همزمان در کشور آغاز شد.
پروژه،مستضعفين،سپاه،بسيج،كردستان

با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، بهره‌برداری از 4 هزار و پروژه محرومیت‌زدایی، عمرانی و زیرساختی به صورت همزمان در کشور آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، امروز در سفر سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین به استان کردستان، به صورت همزمان 4 هزار و 500 پروژه زودبازده و عام‌المنفعه در نقاط مختلف کشور افتتاح شد.
در یک طرح مشترک که سپاه با کمک دولت انجام می‌دهد 40 هزار طرح و پروژه تعریف شده که به فراخور استان‌ها تا پایان سال‌جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.
۱۳۶ پروژه از آمار 4 هزار و 500 پروژه‌ه افتتاحی در استان کردستان است که پروژه خانه بهداشت پایگلان در شهرستان سروآباد به نمایندگی از پروژه‌های استانی و کشوری افتتاح شد.
برای اجرای این 136 پروژه در مجموع 8 میلیارد و 300 میلیون تومان با کمک دولت، خیرین و امکانات سپاه هزینه شده است.
انتهای پیام/2330/70/ر