خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 07 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امیدواری اوکراین به دریافت دستکم ۱۵۴ میلیارد دلار از متحدان غربی خود

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 07 تیر 1405 - 09:22
اوکراین امیدوار است تا سال ۲۰۳۰ حداقل ۱۵۴ میلیارد دلار از متحدان غربی خود دریافت کند.
دلار،اوكراين،انتظار،روسيه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مريم حسينى - بر اساس داده‌های وزارت دارایی اوکراین، این کشور انتظار دارد تا سال ۲۰۳۰ حداقل ۱۵۴ میلیارد دلار از متحدان غربی خود دریافت کند تا بقای خود را در بحبوحه عملیات نظامی ویژه روسیه تضمین کند.
این وزارتخانه تخمین می‌زند که اوکراین در سال ۲۰۲۶ برای حفظ عملکرد نهاد‌های دولتی خود به ۴۶.۴ میلیارد دلار، در سال ۲۰۲۷ به ۴۷.۷ میلیارد دلار، در سال ۲۰۲۸ به ۳۵ میلیارد دلار و در سال ۲۰۲۹ به ۲۴.۷ میلیارد دلار نیاز خواهد داشت.
این ارقام اولیه هستند و قابل تجدیدنظر می‌باشند.
کی یف انتظار دارد که بخشی از مبالغ فوق‌الذکر را از طریق برنامه اقدام مقاومتی اقتصادی (ERA) برای استفاده از دارایی‌های توقیف‌شده روسیه و همچنین وام‌ها و کمک‌های بلاعوض از غرب، صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی دریافت کند.
منبع: تاس