22 درصد از جمعیت شهرستان ساوه در سکونتگاههای غیررسمی زندگی میکنند
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: شهرستان ساوه دارای 17 سکونتگاه غیررسمی است که حدود 22 درصد از جمعیت شهر در این مناطق زندگی میکنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، احمد مرزبان شامگاه سهشنبه در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری ساوه با اشاره بر ضرورت ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی شهرستان ساوه اظهار داشت: شهرستان ساوه دارای 17 سکونتگاه غیررسمی است که حدود 22 درصد از جمعیت شهر در این مناطق زندگی میکنند.
وی افزود: مردم در سکونتگاههای غیررسمی از بسیاری از مزایا و خدمات محروم هستند، این درحالی است که یکی از وظایف مهم راه و شهرسازی و شهرداری تلاش در راستای ارتقای سطح کیفی زندگی شهروندان در این مناطق است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی تصریح کرد: در بحث بازآفرینی شهری در ساوه با همکاری شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر گامهای خوبی در راستای ساماندهی این سکونتگاهها به ویژه جذب سهمیه قیر برداشته شده اما کافی نیست، بنابراین همه باهم باید برای احیاء این سکونتگاهها تلاش کنیم.
مرزبان بیان کرد: اجرای طرح بازآفرینی شهری توسط دولت فرصت مطلوبی برای حمایت از سکونتگاههای غیررسمی است، پرداخت 40 میلیون وام برای ساخت هر واحد در بافت فرسوده و پرداخت 15 میلیون ودیعه اسکان موقت بخشی از این خدمات است.
وی ادامه داد: مالکان ساخت و سازهای انجام شده در اراضی ملی شهر نیز میتوانند با مراجعه به اداره راه و شهرسازی و تشکیل پرونده با طی مراحل قانونی نسبت به اخذ سند مالکیت خود اقدام کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی خاطرنشان کرد: دستورالعمل هیئت مدیره ملی زمین و مسکن در خصوص صدور اسناد در عرصههای تصرفی شامل اراضی میشود که در محدوده مالکیت دولت در شهرهای بالای 25 هزار نفر واقع شده است و طبق دستورالعمل در صورت قرار گرفتن ملک در بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری یا سکونتگاههای غیررسمی باشد.
مرزبان افزود: امیدواریم تا 22 بهمنماه این فرصت فراهم شود تا مقادیری از اسناد این املاک را برای نخستین بار صادر و به مالکان آن واگذار کنیم.
انتهای پیام/ن