سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناور سوختی با ۱۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق در قشم توقیف شد

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 تیر 1405 - 15:55
قشم- فرمانده پایگاه دریابانی قشم از توقیف یک فروند شناور حامل ۱۵۰۰ لیتر سوخت قاچاق در این شهرستان خبر داد.
درياباني،مرزبانان،قشم،گشت،پايگاه

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ فیروز طولابی، با اعلام این خبر اظهار کرد: مرزبانان این شهرستان با انجام اقدامات اطلاعاتی از فعالیت قاچاقچیان سوخت در حوزه استحفاظی مطلع و بلافاصله اکیپ گشت دریایی پایگاه دریابانی قشم به محل اعزام شدند.
وی افزود: مرزبانان پس از گشت زنی در موقعیت اعلامی موفق به کشف ۱۵٠٠ لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل به ارزش با احتساب شناورهای توقیفی ۳۰ میلیارد ریال شدند.
فرمانده پایگاه دریابانی قشم در خاتمه با اشاره به دستگیری یک نفر متهم در این عملیات، اظهار داشت: در این عملیات یک فروند شناور نیز توقیف شده است.