سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

داداشی: وزش باد شدید و رگبارهای پراکنده خراسان شمالی را فرا می‌گیرد

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 تیر 1405 - 11:22
بجنورد- مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی گفت: از روز یکشنبه تا سه‌شنبه وزش باد شدید، گردوخاک محلی و رگبارهای پراکنده همراه با رعدوبرق در برخی مناطق خراسان شمالی پیش‌بینی می‌شود.
شمالي،خراسان،وزش،باد،مناطق،رگبار،جنوبي

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی، امروز شنبه در مناطق نیمه شمالی خراسان شمالی ابرناکی آسمان، افزایش وزش باد و در مناطق نیمه غربی و نوار جنوبی خراسان شمالی وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی افزود: طی ساعت‌های عصر و اوایل شب شنبه در شمال شهرستان‌های شیروان و بجنورد و بخش‌هایی از مانه و رازوجرگلان، رگبار پراکنده باران دور از انتظار نیست.
وی ادامه داد: روز یکشنبه به‌تدریج بر سرعت وزش باد افزوده می‌شود و در بعدازظهر رشد ابر، وزش باد شدید تا بسیار شدید همراه با گردوخاک محلی به‌ویژه در مناطق جنوبی خراسان شمالی پدیده غالب خواهد بود.
داداشی گفت: برای دامنه‌ها و ارتفاعات مرکزی و جنوب‌شرق خراسان شمالی در بعدازظهر و اوایل شب یکشنبه رگبار باران و رعدوبرق همراه با احتمال تگرگ، جاری شدن روان‌آب و سیلابی شدن مسیل‌ها پیش‌بینی می‌شود.
وی افزود: روز دوشنبه نیز تداوم شرایط ناپایدار به شکل ابرناکی آسمان، وزش باد شدید تا بسیار شدید و رگبار و رعدوبرق پراکنده در بخش‌هایی از نیمه جنوبی بجنورد، نیمه شمالی اسفراین، شمال بام و صفی‌آباد، بخش‌هایی از شرق و شمال‌شرق جاجرم و پاره‌ای از مناطق شیروان و فاروج مورد انتظار است.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی بیان کرد: روز سه‌شنبه نیز همراه با وزش باد شدید، رشد ابر و بارش باران، وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط پیش‌بینی می‌شود و احتمال شدت بارش‌ها در مناطق نیمه جنوبی خراسان شمالی وجود دارد.
وی درباره وضعیت دمایی خراسان شمالی گفت: امروز شنبه افزایش دما، روز یکشنبه کاهش دما و در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه تغییرات جزئی دما پیش‌بینی می‌شود.
داداشی افزود: طی شبانه‌روز گذشته ایستگاه رباط قره‌بیل با ۱۵ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین و صفی‌آباد با ۳۷ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین مناطق خراسان شمالی بودند و کمینه و بیشینه دمای بجنورد نیز به ترتیب ۱۸ و ۲۸ درجه سانتی‌گراد ثبت شد.