سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه کرمانشاه: دشمن بددهن باید پاسخ انقلابی و قاطع بشنود

مهر | استان‌ها | جمعه، 05 تیر 1405 - 14:02
کرمانشاه - نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: در برابر توهین و یاوه‌گویی دشمنان، باید با اقتدار و بر پایه سیره حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) پاسخ قاطع و انقلابی داده شود.
انقلاب،معظم،رهبر،ملت،غفوري،عاشورا،كرمانشاه،دشمنان،دشمن،وحدت، ...

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله حبیب‌الله غفوری در خطبه‌های این هفته نماز جمعه کرمانشاه با تسلیت ایام پس از عاشورای حسینی، اظهار کرد: پیام‌رسانی نهضت عاشورا توسط حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) الگویی ماندگار برای همه مسلمانان است و باید شیوه روشنگری و تبیین این بزرگواران در برابر دشمنان مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به خطبه‌های حضرت زینب (س) در کوفه و شام افزود: ایشان با وجود تحمل سنگین‌ترین مصائب، در برابر ابن زیاد و یزید با صلابت ایستادند و اجازه ندادند تبلیغات دشمن، حقیقت قیام عاشورا را پنهان کند.
امام جمعه کرمانشاه تصریح کرد: درس بزرگ عاشورا این است که در برابر دشمنان گستاخ، بدزبان و تحریف‌گر نباید سکوت کرد، بلکه باید با منطق، استحکام و اقتدار پاسخ آنان را داد و جنایت‌ها و رسوایی‌هایشان را برای افکار عمومی بازگو کرد.
آیت الله غفوری با اشاره به اظهارات اخیر مقامات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران و رهبر معظم انقلاب، گفت: انتظار می‌رود در برابر این یاوه‌گویی‌ها، پاسخ‌های قاطع، انقلابی و به‌موقع ارائه شود و اجازه داده نشود دشمن فضای روانی جامعه را تحت تأثیر قرار دهد.
وی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت ملی افزود: انسجام مردم مهم‌ترین سرمایه کشور است و همه باید برای حفظ این وحدت که همواره مورد تأکید امام راحل، رهبر معظم انقلاب و شهدای والامقام بوده، تلاش کنند.
نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه با اشاره به تشییع پیکر شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی اظهار کرد: حضور مردم در آیین‌های تشییع شهدا، نشانه وفاداری به آرمان‌های انقلاب اسلامی و تجدید بیعت با شهدا و رهبر معظم انقلاب است.
وی با بیان اینکه مسئولان باید از حقوق ملت با قدرت دفاع کنند، ادامه داد: مردم نسبت به مسئولان حسن‌ظن دارند، اما انتظار دارند در کنار این اعتماد، پیگیری جدی مطالبات ملت و دفاع قاطع از منافع کشور نیز در دستور کار قرار گیرد.
آیت الله غفوری با انتقاد از برخی اظهارنظرهای غیرکارشناسی که موجب نگرانی افکار عمومی می‌شود، گفت: مسئولان باید مراقب سخنان خود باشند و از بیان مطالبی که موجب سوءاستفاده دشمن یا آزردگی خاطر مردم می‌شود، پرهیز کنند.
وی خاطرنشان کرد: ملت ایران با تکیه بر ایمان، وحدت و رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب، در برابر فشارها و تهدیدهای دشمنان ایستادگی خواهد کرد و همان‌گونه که تاکنون نقشه‌های آنان را ناکام گذاشته، در آینده نیز از حقوق و عزت خود دفاع خواهد کرد.