خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 04 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: از انگلیس، اسپانیا، ایتالیا، فرانسه و آلمان به عنوان متحدان ناتو ناامید شدیم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 04 تیر 1405 - 09:11
رئیس جمهور آمریکا گفته است که کشورش از برخی کشورهای ناتو به دلیل تصمیم عدم ارائه کمک در جنگ علیه ایران ناامید است.
نااميد،جمهور،رئيس،جنگ،ايران،بماند،اسپانيا

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مريم حسينى - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفت که آمریکا از انگلیس، اسپانیا، ایتالیا، فرانسه و آلمان به دلیل تصمیم عدم ارائه کمک در جنگ علیه ایران ناامید است.
او در دیدار با مارک روته، دبیرکل ناتو که به آمریکا سفر کرده بود، گفت: "من از ایتالیا ناامید شدم، از بریتانیا ناامید شدم.
ما از آلمان و فرانسه ناامید شدیم."
ما از اکثر آنها ناامید هستیم.
اسپانیا یک نمایش وحشتناک است.
اسپانیا حتی از دیدگاه شما هم وحشتناک است.
منظورم این است که آنها نمی‌خواهند هیچ هزینه‌ای بپردازند، آنها فکر می‌کنند."
ترامپ همچنین گفته است که برای تصمیم روسیه، چین و ترکیه مبنی بر عدم مداخله در جنگ ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران ارزش قائل است.
وی گفت: او [رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه] از جنگ کنار ماند، می‌دانید.
او کاندیدای اصلی برای ورود به جنگ ایران بود، شاید از طرف ایران، زیرا همانطور که می‌دانید، او طرفدار بزرگی برای اسرائیل نیست و من از او خواستم که کنار بماند.
او کنار ماند.
او افزود: "و می‌دانید چه کسی عالی بود، رئیس جمهور شی [جین پینگ] چین.
او می‌توانست وارد شود، نیمی از نفت خود را از آن منطقه تأمین می‌کند و من می‌توانستم ببینم که او می‌خواهد این کار را انجام دهد و از او خواستم که لطفاً کنار بماند و او این کار را کرد."
ترامپ تأکید کرد: «اردوغان رهبری بزرگ، فردی بسیار قوی و نظامی بزرگی است و من از او خواستم که بیرون بماند و او این کار را کرد و رئیس جمهور شی نیز همینطور، و صادقانه بگویم، [ولادیمیر] پوتین [رئیس جمهور روسیه] نیز همینطور.»
منبع: تاس