خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 03 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 تیر 1405 - 19:11
ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا موسوم به سنتکام ادعا کرد در حمله هوایی نیروهای این کشور در شمال‌غرب سوریه، یکی از رهبران ارشد گروه داعش کشته شده است.
حمله،آمريكا،فرماندهي،تروريستي

به گزارش مشرق، سنتکام روز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد نیروهای این فرماندهی در ۱۹ ژوئن (۲۹ خرداد) و در جریان یک حمله هوایی در شمال غربی سوریه «علی حسین العلیوی» از رهبران ارشد داعش را کشته اند.
ارتش آمریکا ادعا کرد: این حمله بخشی از تلاش‌های آمریکا برای مختل کردن و از بین بردن گروه‌های تروریستی است که به دنبال حمله به شهروندان آمریکایی یا خاک ایالات متحده هستند.
برد کوپر فرمانده سنتکام در این باره گفت: فرماندهی مرکزی آمریکا و شرکای ما همچنان متعهد به ریشه‌کن کردن بقایای داعش هستند تا شکست پایدار این گروه تضمین شود.
ادعای سنتکام در حالی مطرح می‌شود که مقامات آمریکایی بارها مدعی از بین بردن داعش و شکست کامل این گروه تروریستی شده اند.