خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تداوم گرمای شدید و خیزش گردوخاک در قم تا اواخر هفته

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 تیر 1405 - 11:01
قم- کارشناس هواشناسی قم از ماندگاری هوای بسیار گرم، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و وقوع گردوخاک در روزهای آینده خبر داد.
استان،روز،ساعات،وزش،باد،قم،گردوخاك،آسمان

مرتضی صبوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بررسی آخرین نقشه‌ها و داده‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می‌دهد که شرایط جوی استان قم تا روز چهارشنبه هفته جاری تحت تأثیر هوای گرم و ناپایداری‌های ناشی از وزش باد قرار خواهد داشت و در برخی ساعات شاهد خیزش گردوخاک در مناطق مختلف استان خواهیم بود.
وی ادامه داد: امروز آسمان قم صاف همراه با وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، گردوخاک و افزایش ابر در ساعات بعدازظهر خواهد بود و حداقل دمای هوا در این روز ۲۷ درجه و حداکثر آن ۴۴ درجه سانتی‌گراد برآورد می‌شود.
صبوری بیان کرد: روز چهارشنبه نیز آسمان استان قم صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در ساعات پایانی روز و ابتدای شب وزش باد نسبتاً شدید همراه با گردوخاک رخ می‌دهد که شدت آن در مناطق مرتفع غربی و جنوبی استان بیشتر بوده و در برخی نقاط به حد شدید خواهد رسید.
وی افزود: سرعت وزش باد از اواسط شب به تدریج کاهش می‌یابد و صبح روز چهارشنبه شرایط آرام‌تری بر استان حاکم خواهد شد اما از ساعات عصر بار دیگر بر میزان ابرناکی آسمان افزوده شده و وزش باد و گردوخاک تشدید می‌شود.
کارشناس هواشناسی استان قم خاطرنشان کرد: الگوی جوی پیش‌بینی شده برای روز پنجشنبه نیز کم و بیش تداوم خواهد داشت و همچنان وزش باد و گردوخاک در برخی ساعات مورد انتظار است.
وی تصریح کرد: از روز جمعه شرایط جوی استان به سمت پایداری حرکت می‌کند و انتظار می‌رود آسمان در بیشتر ساعات صاف و آرام باشد.
کاهش تدریجی دما از پنجشنبه آغاز می‌شود
صبوری با اشاره به روند دمایی استان قم گفت: هوای گرم تا روز چهارشنبه سوم تیرماه در قم ماندگار خواهد بود، اما از روز پنجشنبه به تدریج از شدت گرما کاسته می‌شود و روند کاهش دما در روزهای بعد نیز ادامه خواهد داشت.
وی همچنین به ثبت دماهای شاخص در شبانه‌روز گذشته اشاره کرد و گفت: منطقه پلنگ‌دره با ثبت دمای ۲۳ درجه سانتی‌گراد خنک‌ترین نقطه استان در ساعات ابتدایی روز بوده و جمکران نیز با ثبت دمای ۴۶ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه استان در بعدازظهر گذشته گزارش شده است.