خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید با شکوه و عزت

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 01 تیر 1405 - 18:34
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر مردمی بودن مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید، گفت: این مراسم نماد بیعت با رهبر معظم انقلاب و جلوه‌ای از وحدت و انسجام ملی خواهد بود.
مراسم،شهيد،فقيه،بنياد،رهبر،تشييع،ايثارگران،برگزاري،امور،رئيس ...

به گزراش خبرگزاری مهر به نقل از ایثار، حجت الاسلام و المسلمین موسوی‌مقدم در یازدهمین نشست ستاد ملی مراسم و مناسبت‌ها به منظور هماهنگی و برنامه‌ریزی در خصوص برگزاری مراسم با شکوه «تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی (قدس سره)» که با حضور دکتر سید احمد موسوی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و اعضای دفتر حفظ و نشر آثار امام مجاهد شهید حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای (قدس الله نفسه الزکیه) دوشنبه اول تیرماه در سالن جلسات دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه برگزار شد، گفت: برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی یک مراسم فرهنگی و با ارزش است که پیام مهمی برای دنیا دارد.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: این مراسم خشم و عصبانیت مردم را از دشمنان و قاتلان خبیث و خون آشام ترامپ و نتانیاهو را نشان می‌دهد که باید مجازات شوند، این مراسم تشییع نمایش قدرت و عظمت امام و ولایت فقیه است و اینکه ولی فقیه درقلب‌ها و دل‌ها حکومت می‌کند.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی‌مقدم تصریح‌کرد: واقعیت و حقیقت این است که رهبر و ولی پیش مرگ امت می‌شود، در طول تاریخ هم مشاهده کردیم که رهبران دینی و معصومین (ع) برای تکامل امت آنجا که لازم شد از جان خود گذاشتند.
این مراسم همچنین بیعت با رهبر معظم انقلاب و ولی فقیه و گسترش وحدت و انسجام ملی را به نمایش خواهد گذاشت و باید به بخش فرهنگی این مراسم توجه شود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تقدیر و تشکر از دکتر موسوی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با توجه به سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری این مراسم با شکوه، گفت:هرچند که سیاست کلان این مراسم در کشور در حال انجام است اما همه استانداران در استان‌ها باید پای کار باشند و پشتیبانی برای برگزاری این مراسم کنند.
حجت الاسلام و المسلمین موسوی‌مقدم با تاکید بر اهمیت نقش مردم و مردم‌پایه بودن مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید و هم‌زمانی آن با ایام ماه محرم گفت: همه امکانات باید بسیج شود، امیدوارم این مراسم با شکوه با توجه به فضای عمومی کشور در ماه محرم و حال و هوای دستجات عزاداری بتواند موانع موجود بر سر راه را برطرف کند.