خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهباز شریف: نخستین نشست کمیته عالی در سوئیس با موفقیت به پایان رسید/ از آمریکا و ایران به دلیل پایبندی مستمر به تعامل سازنده تقدیر می‌کنم

اعتماد | همه | دوشنبه، 01 تیر 1405 - 13:33
نخست‌وزیر پاکستان، گفت: نخستین نشست کمیته عالی در چارچوب یادداشت تفاهم با موفقیت به پایان رسید.
برادر،سازنده،توافق،منجر،مذاكرات

کد خبر: 779217 | ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ۱۳:۲۳:۵۰
شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، گفت: نخستین نشست کمیته عالی در چارچوب یادداشت تفاهم با موفقیت به پایان رسید.
گفت‌وگوها در فضایی مثبت و سازنده برگزار شد و به پیشرفت‌های امیدوارکننده‌ای منجر گردید؛ از جمله توافق بر سر یک نقشه راه برای دستیابی به توافق نهایی ظرف ۶۰ روز آینده.
وی افزود: این مذاکرات به تشکیل یک کمیته عالی برای نظارت سیاسی و آغاز دور دیگری از گفت‌وگوهای فنی منجر شد.
او ادامه‌ داد: از هر دو کشور آمریکا و ایران به دلیل پایبندی مستمرشان به تعامل سازنده تقدیر می‌کنم و از همه کشورهای برادر و دوست به خاطر حمایت ارزشمندشان در پیشبرد این روند تاریخی سپاسگزارم.
به‌طور ویژه از کشور برادر قطر به خاطر حمایت تعیین‌کننده‌اش در فراهم کردن شرایط لازم برای آغاز این مذاکرات قدردانی می‌کنم.