خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امنیت غذایی موتور محرک اقتصاد کشور است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 01 تیر 1405 - 13:33
رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: تامین امنیت غذایی یکی از مهم‌ترین ارکان اقتدار است، از این رو تسهیل گر روند تولید تا سفره مردم هستیم تا بحث امنیت غذایی و موتور محرک اقتصاد در بخش کشاورزی با قوت و قدرت کار خود را انجام دهد.
كشاورزي،اصناف،اتاق،غذايي،امنيت،توليد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - پیمان عالمی رئیس اتاق اصناف کشاورزی ضمن تبریک روز اصناف به فعالان عرصه تولید و توزیع گفت: اتاق اصناف کشاورزی از تمامی چالش های فعالان و بهره بردارانی که برای سفره مردم تلاش می کند، آگاه است و همواره وظیفه حمایت از تولیدکنندگان و توزیع کنندگان کالا و رفع موانع پیش روی آنها را داریم تا بخش کشاورزی به بهترین نحو شکوفا و مدیریت شود.
به گفته وی، با توجه به آنکه تامین غذا و امنیت غذایی یکی از مهم ترین ارکان اقتدار است، از این رو تسهیل گر روند تولید تا سفره مردم هستیم تا بحث امنیت غذایی و موتور محرک اقتصاد در بخش کشاورزی با قوت و قدرت کار خود را انجام دهد.
عالمی ادامه داد: اتاق اصناف کشاورزی در کنار اتحادیه و تشکل های تولیدی به عنوان حامی و حمایت‌گر است و همواره برای استقلال و قدرت غذا باید تسهیل گر امر تولید باشیم.
رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: از سازمان برنامه و بودجه، وزارت نفت و وزارت نیرو انتظار داریم که به حوزه اصناف کشاورزی و تولیدکنندگان امنیت غذایی نگاه مهربانه داشته باشند.