خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 02 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادستان بجنورد: بدهی طلافروشان بازداشتی در بجنورد به ۵ همت می‌رسد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 01 تیر 1405 - 10:55
بجنورد- دادستان بجنورد از برآورد بدهی تا ۵ هزار میلیارد تومان در پرونده دو طلافروش بازداشتی خبر داد و گفت: برای این پرونده‌ تاکنون حدود ۳ هزار شاکی شناسایی شده‌اند.
پرونده،ورشكستگي،متهمان،صدور،حكم،رسيدگي

به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد ایلالی در گفت‌وگو با رسانه‌ها از برآورد بدهی تا ۵ هزار میلیارد تومان در پرونده دو طلافروش بازداشتی خبر داد و گفت: تاکنون حدود ۳ هزار شاکی و طلبکار در این پرونده شناسایی شده‌اند.
ایلالی افزود: متهمان از نخستین ساعات تشکیل پرونده ممنوع‌الخروج شده‌اند و تمامی اموال آنان توقیف و حساب‌های بانکی‌شان نیز مسدود شده است.
وی افزود: براساس استعلام بانک مرکزی، بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اخلال در نظام اقتصادی کشور به این پرونده منتسب شده و رسیدگی به آن به‌صورت همزمان در بخش‌های کیفری و حقوقی در جریان است.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان شمالی با اشاره به احتمال صدور حکم ورشکستگی برای متهمان، گفت: در صورت صدور این حکم، آنان محجور مالی خواهند شد و هرگونه معامله و نقل‌وانتقال مالی از زمان توقف فعالیت، فاقد اعتبار قانونی است.
وی تأکید کرد: دادستانی برای حمایت از حقوق مال‌باختگان، درخواست رسیدگی به ورشکستگی این افراد را ارائه کرده است.