متصدیان نانواییها مسؤول کیفیت نان هستند
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دیر گفت: نانواییهای شهرستان میتوانند آرد مورد نیاز خود را از هر جایی تهیه کنند اما مسؤولیت کیفیت نان بر عهده آنها میباشد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دیر گفت: نانواییهای شهرستان میتوانند آرد مورد نیاز خود را از هر جایی تهیه کنند اما مسؤولیت کیفیت نان بر عهده آنها میباشد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان دیر، یعقوب شهنیایی عصر امروز در نشست با دهیاران، شوراهای اسلامی و متصدیان نانواییهای بخش بردخون اظهار داشت: اصناف نقش مهمی در شکوفایی اقتصاد کشور دارند و پیشرفت و بهبود آنها موجب رفاه جامعه میشود.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دیر افزود: اجرای قانون و مقررات اولویت اصلی است و ما با درک مشکلات و سختی کار کسبه، تلاش میکنیم دغدغهها و سختیهای آنان را رفع کنیم تا در فضای آرام، باانگیزه و امید فعالیت کنند.
وی اضافه کرد: نان به عنوان قوت غالب مردم از اهمیت خاصی برخوردار است و به همین دلیل مردم و مسؤولان حساسیتهایی نسبت به کیفیت و کمیت این ماده غذایی مهم دارند.
قانونشکنی کسبه را نمیپذیریم
شهنیایی ادامه داد: اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان خود را مؤظف به حمایت و یاری کسبه و رفع مشکلات این قشر میداند اما با وجود این حمایتها، هیچگونه قانونشکنی و تخلف از قانون توسط کسبه را نمیپذیرد و مدافع حقوق مصرفکنندگان نیز میباشد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دیر ابراز داشت: ما تا حدود زیادی به مشکلات نانوایان آگاهی داریم اما برای حل همه مشکلات و دشواریهای آنان نیازمند اطلاعات دقیق هستیم که انتظار داریم با مشارکت همکاران، شوراهای اسلامی شهر و روستا، دهیاران و متصدیان نانواییها این اطلاعات به خوبی استخراج شود.
متصدیان نانواییها مسؤول کیفیت نان هستند
وی خاطرنشان کرد: نانواییهای شهرستان میتوانند آرد مورد نیاز خود را از هر جایی تهیه کنند اما مسؤولیت کیفیت نان بر عهده آنها میباشد.
بخشدار بردخون نیز با تأکید بر رعایت بهداشت نانوایی و کیفیت نان گفت: رعایت نکات بهداشتی از ضروریات کار نانواییها و سلامت مردم خط قرمز متولیان امر است و علاوه بر آن رعایت کشیک، ساعت و زمان پخت ضرورت دارد.
علی اخلاقی با بیان تکریم مشتریان و مردم افزود: رقابت در بین واحدهای صنفی موجب ارائه خدمات مناسب به مردم میشود زیرا مردم به مراکزی که خدمات بهتری ارائه میدهند، هر چند در مسافت بیشتری قرار دارند، مراجعه میکنند که ضرورت دارد کسبه حس رقابت و ارائه خدمات مناسب را در کار خود نهادینه کنند.
بردخون در تأمین آرد ویژه دیده شود
وی اضافه کرد: برای حل مشکلات نانواییها پیگیر هستیم و امیدواریم بخش بردخون به دلیل شرایط ویژه در زمینه تأمین و اختصاص سهمیه آرد به صورت ویژه دیده شود.
رئیس اتاق اصناف شهرستان دیر نیز گفت: سهمیه آرد هر نفر در کشور هفت هزار و 500 گرم در ماه است که با وجود مهاجرپذیری بخش بردخون، نانواییهای بخش بهویژه در فصل برداشت گوجهفرنگی با مشکل کمبود آرد مواجه است زیرا متأسفانه قانونگذار فقط جمعیت بومی را ملاک قرار میدهد.
علی آذرگون افزود: با وجود مشکلات در سالهای گذشته، با رایزنیهای صورت گرفته سهمیهای برای بخشهای آبدان و بردخون در فصل برداشت گوجهفرنگی تعیین شده اما باز چشم انتظار تلاش مسؤولان مرتبط این حوزه برای حل مشکل هستیم.
شیفتبندی نانواییها در بردخون
وی اضافه کرد: با توجه به شرایط اقلیمی منطقه، واحدهای نانوایی مدعی هستند که در زمان پخت ظهر مشتری ندارند که برای کاهش مصرف انرژی و رفاه حال کارگران و متصدیان، درخواست شیفتیشدن واحدهای نانوایی دارند که بهزودی شیفتبندی صورت میگیرد و به مردم بردخون اطلاع داده میشود.
مسؤولان مشکلات نانواییها را حل کنند
احمدرضا عابدزاده رئیس شورای اسلامی شهر بردخون نیز گفت: مردم شایسته بهترینها هستند و امیدواریم که مسؤولان امر هم مشکلات نانوایان را حل کنند و حق مردم هم در نظر گرفته شود، چرا که در این شرایط جوی کارکردن در نانوایی بسیار سخت و دشوار است و آنان شایسته تقدیر هستند.
نماینده مرکز بهداشت نیز گفت: نانوایان در بیشتر مواقع از پایینبودن کیفیت آرد ابراز نارضایتی میکنند که این آردها از نظر بهداشتی مشکلاتی دارد و بارها اشیائی در آننها مشاهده شده است.
حاجیپور افزود: کارگران نانوایی باید در زمینه پوشش و بهداشت فردی تابع قانون و مقررات باشند که رعایت این مهم به بهداشت کارکنان نانواییها و سلامت مردم کمک میکند.
وی اضافه کرد: درصد نمک مورد استفاده در خمیر باید کمتر از یک درصد باشد و پایش این موضوع مهم به صورت مستمر توسط عوامل بهداشتی صورت میگیرد.
در ادامه نیز شوراها، دهیاران و متصدیان نانواییهای بخش، مشکلات و خواستههای خود را مطرح نمودند.
انتهای پیام/ق