خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وال استریت خبر داد؛ اقدام آمریکا و قطر درباره اموال بلوکه شده ایران

مشرق | اقتصادی | شنبه، 30 خرداد 1405 - 08:55
یک روزنامه آمریکایی به اقدام آمریکا و قطر برای دسترسی ایران به شش میلیارد دلار از اموال بلوکه شده این کشور در دوحه اشاره کرد.
گزارش،آمريكا،بلوكه

به گزارش مشرق، روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد، آمریکا و قطر در حال ایجاد سازوکاری هستند که به ایران اجازه می دهد از منابع بلوکه شده خود به ارزش بیش از شش میلیارد دلار برای خرید کالاهای ضروری استفاده کند.
فایننشال تایمز نیز پیشتر به نقل از یک منبع آگاه گزارش داده بود انتظار می‌رود آمریکا ۶ میلیارد دلار از اموال بلوکه شده ایران را آزاد کند.
ادعا شده این منابع طبق تفاهم‌نامه میان واشنگتن و تهران، صرفاً برای خرید کالاهای بشردوستانه و اقلام غیرتحریمی از آمریکا استفاده خواهد شد.
بر اساس این گزارش، این دارایی‌ها فعلا در قطر نگهداری می‌شوند.