خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ببینید| سرلشکر محسن رضایی: متنی که برای توافق تهیه می‌شود باید از نظر فنی و حقوقی کاملاً دقیق و متناسب با خواسته‌های ما باشد

اعتماد | همه | جمعه، 29 خرداد 1405 - 23:22
رضایی گفت: در مورد رفع تحریم‌ها، باید کلمات به دقت تنظیم شوند. همچنین، در مورد رفع محاصره نیز باید به طور مشخص بیان شود. مثلاً ما در این ۱۴ بند خواسته‌ایم که نیروهای آمریکا ۳۰ روز پس از توافق نهایی از پیرامون ایران خارج شوند. اما ممکن است آن‌ها بگویند که "پیرامون شما" شامل ۱۲ مایل ساحلی آب‌های شماست که این برای ما قابل قبول نیست.
پيرامون،رفع

رضایی گفت: در مورد رفع تحریم‌ها، باید کلمات به دقت تنظیم شوند.
همچنین، در مورد رفع محاصره نیز باید به طور مشخص بیان شود.
مثلاً ما در این ۱۴ بند خواسته‌ایم که نیروهای آمریکا ۳۰ روز پس از توافق نهایی از پیرامون ایران خارج شوند.
اما ممکن است آن‌ها بگویند که "پیرامون شما" شامل ۱۲ مایل ساحلی آب‌های شماست که این برای ما قابل قبول نیست.