خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حذف هر ۴ شمشیرباز اسلحه سابر ایران/ به مدال هم نزدیک نشدند

مهر | ورزشی | جمعه، 29 خرداد 1405 - 14:11
در چارچوب روز نخست رقابت های شمشیربازی قهرمانی آسیا و در اسلحه سابر مردان، هر ۴ نماینده ایران پیش از نزدیک شدن به مدال حذف شدند.
جدول،نفره،باخت،مقدماتي،نماينده،پاكدامن،حذفي

به گزارش خبرنگار مهر، در جریان رقابت های روز نخست شمشمیربازی قهرمانی آسیا که از امروز (جمعه ۲۹ خرداد) در هند آغاز شد و در اسلحه سابر مردان، علی پاکدامن موفق به صعود به جدول ۱۶ نفره شد.
این ملی پوش که در مرحله مقدماتی با نمایندگانی از سنگاپور، فیلیپین، هند، ازبکستان و هنگ‌کنگ همگروه بود با پیروزی برابر همه آنها از این مرحله صعود کرد.
پاکدامن در اولین دور مرحله حذفی با قرعه استراحت روبرو بود و بدون بازی وارد جدول ۳۲ نفره حذفی شد.
در این جدول، پاکدامن نماینده هنگ کنگ را ۱۵ بر ۱۱ شکست داد و وارد جدول ۱۶ نفره شد.
او در این جدول با حریفی از کره جنوبی دیدار کرد و با متحمل شدن شکست ۱۵ به ۱۳ از دور رقابت ها کنار رفت.
پاکدامن در حالی در جدول ۱۶ نفر به کار خود پایان داد که پیش از او نیما زاهدی، محمد فتوحی و طاها کارگرپور از دور رقابت ها کنار رفته بوند.
طاها کارگرپور بعد از اینکه جدول مقدماتی را با ۳ برد و ۳ باخت به پایان رساند در جدول ۴۶ نفره حذفی برابر نماینده استرالیا ۱۵ بر ۱۰ پیروز شد و به جدول ۳۲ نفره رسید.
او در این جدول برابر حریفی از ژاپن ۱۵ به ۹ باخت و حذف شد.
پیش از او، فتوحی و زاهدی به کار خود در بخش انفرادی قهرمانی آسیا پایان داده بودند.
فتوحی بعد از اینکه جدول مقدماتی را با ۴ برد و ۲ باخت به پایان رساند، در جدول ۶۴ نفره حذفی برابر نماینده کویت ۱۵ به ۱۴ باخت و حذف شد.
زاهدی هم در این جدول نتیجه رقابت با نماینده ژاپن را ۱۵ به ۹ واگذار کرد و حذف شد.
او جدول مقدماتی را با ۲ برد و ۴ باخت تمام کرده بود.
امروز همچنین زهرا کارگر به عنوان تنها نماینده ایران در اسلحه فلوره زنان به مصاف حریفانش رفت.
او که در جدول مقدماتی با حریفانی از قزاقستان، فیلیپین، کره‌جنوبی، هنگ‌کنگ و استرالیا همگروه بود، اصلا از این مرحله صعود هم نکرد.