خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف یک تن و 542 کیلوگرم مواد مخدر در مرز جکیگور

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 01 مرداد 1398 - 19:29
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان از کشف یک تن و 542 کیلوگرم مواد مخدر در مرز جکیگور خبر داد.
بلوچستان،سيستان،جكيگور،مرزباني،سراوان،سوداگران،قاچاقچيان

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار محمد ملاشاهی اظهار داشت: مرزداران هنگ مرزی جکیگور و سراوان با اشراف اطلاعاتی کامل، از ورود محموله مواد مخدر از جنوب شرقی استان سیستان و بلوچستان توسط قاچاقچیان مطلع شدند و پس از اقدامات لازم و برنامه ریزی دقیق برای مقابله با سوداگران مرگ وارد عمل شدند.
وی ادامه داد: چندین تیم پوششی و عملیاتی پس از شناسایی مسیرهای تردد قاچاقچیان به اجرای کمین پرداخته و با پشتیبانی اطلاعاتی و هدایت عملیاتی مرزبانی استان سیستان و بلوچستان، سوداگران مرگ را در رسیدن به اهداف شان ناکام گذاشتند.
فرمانده مرزبانی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: در این عملیات که توسط مرزبانان هنگ مرزی جکیگور و سراوان صورت گرفت، علاوه بر دستگیری یک قاچاقچی، یک خودروی تویوتا توقیف و یک تن و 573 کیلوگرم مواد مخدر کشف شد که از این میزان یک تن و 542 کیلو و 600 گرم تریاک و 30 کیلو و 400 گرم گراس بوده است.
انتهای پیام/3139