خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معاون ترامپ: دستاورد تفاهم‌نامه با ایران بازگشایی تنگه هرمز است

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 27 خرداد 1405 - 16:54
معاون ترامپ بدون اشاره به باز بودن تنگه هرمز پیش از تجاوز آمریکایی-صهیونیستی به ایران و تبعات ایجاد ناآرامی در منطقه از سوی واشنگتن، گفت: دستاورد تفاهم‌نامه با ایران بازگشایی تنگه هرمز است.
متن،منتشر،آمريكا،ايران،ونس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «جی دی ونس» معاون رئیس‌ جمهور آمریکا بار دیگر در خصوص موضوع تفاهم این کشور با ایران ادعا کرد: متن تفاهم‌نامه با ایران حداکثر تا جمعه منتشر خواهد شد.
معاون رئیس‌ جمهور آمریکا که به دنبال جبران شکست کشورش در تقابل نظامی با تهران و دستاوردسازی است، بدون اشاره به باز بودن تنگه هرمز پیش از تجاوز آمریکایی- صهیونیستی به ایران و تبعات ایجاد ناآرامی در آن، اعلام کرد: به طور خلاصه، دستاورد این تفاهم‌نامه بازگشایی فوری تنگه هرمز است و به همین دلیل است که شاهد کاهش قیمت نفت هستیم!
«جی دی ونس» مدعی شد: این تفاهم‌نامه چارچوبی را برای ایرانیان فراهم می‌کند تا از برخی مزایا بهره‌مند شوند و به اقتصاد جهانی بازگردند.
طرف پاکستانی از ما خواست که متن کامل تفاهم‌نامه را برای مدتی منتشر نکنیم.
ما در تلاشیم تا متن را قبل از جمعه منتشر کنیم؛ زیرا می‌خواهیم مردم آمریکا از این توافق مطلع شوند.
ادامه دارد ....