خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از تولید، اولویت اصلی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 26 خرداد 1405 - 23:11
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تأکید کرد: حمایت از تولید، اولویت اصلی ما در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی است.
توليد،اتاق،كارگروه،مقاومتي،اصناف

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب‌الله حقیقی در حاشیه نشست مشترک روسای اتاق‌های سه گانه تعاون، اصناف و اتاق ایران درباره ضرورت برگزاری این نشست افزود: این اتاق‌ها دارای ظرفیت‌های ارزشمندی هستند که در راستای کمک به تسهیل برای رفع مشکلات موجود کشور می‌تواند نقش موثری ایفا کند.
وی درباره حمایت از تولید افزود: یکی از محورهای بحث ما حمایت از تولید با استفاده از ظرفیت این سه اتاق (تعاون.
اصناف و ایران) است.
وی به بحث اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی اشاره کرد و افزود: لازمه تقویت اقتصاد مقاومتی، تقویت تولید و کمک به رفع موانع تولید است.
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ادامه به همکاری هرچه بیشتر سه اتاق با ستاد اشاره کرد و گفت: یک کارگروه مشترک در این خصوص تشکیل دادیم که مباحث مورد نظر اتاق‌ها در این کارگروه مطرح شود و به راهکارهایی برسیم تا با تبیین درست مسائل و مشکلات، راهکار مناسب ارائه شود.