خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال پاکسازی کابینه ترامپ از مخالفان «توافق با ایران»

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 26 خرداد 1405 - 19:54
رسانه صهیونیستی روز سه‌شنبه از اختلاف جدی در کابینه ترامپ درباره توافق با ایران پرده برداشت.
توافق،خارجه،وزير،ايران،روبيو،ونس

به گزارش مشرق؛ اسرائیل هیوم گزارش می‌دهد که ترامپ در حال بررسی «پاکسازی مخالفان توافق ایران» در دولت خود است.
منابع آمریکایی در این باره می‌گویند این مقامات شامل «وزیر جنگ آمریکا پیت هگزث و رئیس سازمان سیا جان راتکلیف» می‌شود.
پیش از این، رسانه عبری از مشاجرهٔ شدید میان برخی از اعضای کابینه، از جمله معاون رئیس‌جمهور جی‌دی ونس و ترامپ خبر داده بود.
بر اساس این گزارش‌ها، ونس، استیو ویتکاف و جرد کوشنر از سقوط حکومت ایران پس از جنگ ناامید شده و از توافق حمایت کردند.
اما وزیر امور خارجه مارکو روبیو، پیت هگزث و چند تن از مقامات ارشد پنتاگون و وزارت خارجه همچنان به دنبال تشدید فشارها علیه ایران بوده‌اند.
منبع ارشد آمریکایی در این باره شرح داد اکنون که ترامپ مایل به توافق است، هرکسی که با آن مخالفت کرده ممکن است «بهای شخصی آن را بپردازد.»
با این حال، به نظر می‌رسد که وزیر امور خارجه آمریکا مارکو روبیو به خاطر مواضع محتاطانه درباره توافق، فعلاً از مصونیت برخوردار باشد.