خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 29 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عارف: فداکاری رزمندگان مایه افتخار ملت ایران است

مهر | سیاسی، استان‌ها | سه شنبه، 26 خرداد 1405 - 17:44
کرمانشاه - معاون اول رئیس‌جمهور در تماس با جانباز کرمانشاهی جنگ رمضان، فداکاری رزمندگان و ایثارگران در دفاع از کشور را مایه افتخار و سربلندی ملت ایران دانست.
رزمندگان،جانباز،كشور،ايران،مدافعان،قدرداني،تلفني،همراهي،تماس،ملت

به گزارش خبرنگار مهر، عصر سه‌شنبه معاون اول رئیس‌جمهور در تماس تلفنی با «حسین محمدی» جانباز والامقام و از رزمندگان جنگ رمضان، از رشادت‌ها و ایثارگری‌های وی و دیگر مدافعان کشور قدردانی کرد.
همزمان با این تماس، استاندار کرمانشاه نیز در منزل این جانباز حضور داشت.
محمدرضا عارف در این گفت‌وگوی تلفنی با تجلیل از تلاش‌های رزمندگان و ایثارگران اظهار کرد: عملکرد و فداکاری رزمندگانی که در روزهای جنگ رمضان مسئولیت دفاع از کشور و مردم را بر عهده داشتند، برگ زرینی در تاریخ مقاومت ملت ایران و مایه افتخار کشور است.
وی با تأکید بر اینکه ملت ایران قدردان جانفشانی‌های مدافعان وطن است، افزود: خدمات و فداکاری‌های رزمندگان و ایثارگران در دفاع مقدس سوم، سرمایه‌ای ارزشمند برای کشور و افتخاری بزرگ برای ملت ایران به شمار می‌رود.
معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه ضمن تسلیت فرارسیدن ماه محرم خطاب به این جانباز کرمانشاهی گفت: وظیفه داشتم به صورت حضوری در خدمت شما باشم و از نزدیک از رشادت‌ها و ایثارگری‌هایتان قدردانی کنم، اما به دلیل مسئولیت‌ها و مشغله‌های ناشی از شرایط جنگی، این فرصت فراهم نشد.
وی همچنین با تبریک سالروز تولد دختر این جانباز، برای وی و اعضای خانواده‌اش آرزوی سلامتی، موفقیت و سربلندی کرد و از صبوری و همراهی خانواده‌های رزمندگان در روزهای دشوار قدردانی به عمل آورد.
به گزارش خبرنگار مهر، عارف در ادامه این تماس تلفنی با همسر این جانباز نیز گفت‌وگو کرد و نقش زنان و خانواده‌های رزمندگان را در دفاع مقدس سوم کم‌نظیر و اثرگذار توصیف کرد.
وی اظهار کرد: زنان ایران اسلامی در عرصه پشتیبانی، همراهی و تقویت روحیه رزمندگان نقش برجسته‌ای ایفا کردند و این حضور ارزشمند شایسته تقدیر و تجلیل است.
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به فداکاری همسران رزمندگان و جانبازان تصریح کرد: همراهی و ایثار خانواده‌های مدافعان کشور، الگویی ماندگار برای جامعه و نسل‌های آینده است و باید بیش از پیش مورد توجه و تکریم قرار گیرد.