خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چاپ ۲۰۰ کتاب با موضوع دفاع مقدس در لرستان

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | سه شنبه، 01 مرداد 1398 - 17:22
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: در استان تاکنون ۲۰۰ کتاب در حوزه دفاع مقدس به چاپ رسیده است.
مقدس،دفاع،لرستان،حوزه،استان،نشر

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: در استان تاکنون ۲۰۰ کتاب در حوزه دفاع مقدس به چاپ رسیده است.
به گزارش ایسنا، حجت‌الله ناصرپور در نشست کمیته آموزش و پژوهش دفاع مقدس، اظهار کرد: لرستان بیش‌از ۶۳۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده و باید سعی کنیم دانش‌نامه دفاع مقدس که قرار است برای آیندگان به یادگار بماند در شأن شهدای این استان باشد.
وی با بیان این‌که در هر کشور و هر حوزه جغرافیایی یک فرهنگ استراتژیک حاکم است که میزان سلحشوری جامعه را می‌توان با آن سنجید، افزود: ما نیز باید این سطح از سلحشوری را با کارهای خودمان در حوزه آموزش ارزش‌های که یک گوهر گرانبهاست برداریم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با اشاره به این‌که تاکنون کتاب‌های زیادی در مورد دفاع مقدس نوشته شده است، گفت: در استان تاکنون ۲۰۰ کتاب در حوزه دفاع مقدس به چاپ رسیده و امسال نیز قرار است ۵۰ جلد دیگر به این کتاب‌ها اضافه شود که باید خلاصه‌نویسی شوند و خلاصه آن‌ها در دانش‌نامه دفاع مقدس آورده شود.
ناصرپور با بیان این‌که تدوین دانش‌نامه هم زمان‌بر است و هم نیاز به صرف هزینه دارد، اضافه کرد: شورای هماهنگی دفاع مقدس ۲۳ عضو دارد که این اعضا می‌توانند در تدوین کار دانش‌نامه با اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان همکاری کنند.
سایر اعضای کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس لرستان نیز هر کدام در این جلسه، دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را در راستای تهیه دانش‌نامه دفاع مقدس استان، ارائه کردند.
انتهای پیام