خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش‌ها به توئیت معاون رئیس پلیس دبی/ ترامپ در حال دوشیدن کشور‌های عربی است؛ اما از ایران می‌ترسد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 01 مرداد 1398 - 17:00
توئیت انتقادی «ضاحی خلفان» از رئیس‌جمهور آمریکا واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی را برانگیخت.
كاربران،ايران،خرگوش،شير،خلفان

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از القدس العربی، توئیت انتقادی ضاحی خلفان، معاون رئیس پلیس دبی از دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا سبب واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی شد.
خلفان روز دوشنبه در توئیتی اعلام کرده بود: چرا ترامپ در برابر عرب‌ها شیر است؛ اما در برابر ایران خرگوش می‌شود؟
این توئیت خلفان با واکنش متفاوت کاربران شبکه‌های اجتماعی روبه‌رو شد.
برخی از کاربران به مقایسه سران عرب و رهبران ایران پرداختند؛ در حالی که برخی دیگر، قدرتی را که ایران در سطح بین‌المللی داراست، مورد تمجید قرار دادند.
یکی از کاربران در پاسخ پرسش معاون رئیس پلیس دبی که گفته بود چرا ترامپ در برابر عرب‌ها شیر است؛ اما در برابر ایران مانند خرگوش است، گفت: باید این سؤال را از حاکمان عرب بپرسی، نه کاربران توئیتر!
برخی از کاربران نیز جواب را در تصویری دانستند که نشان می‌دهد ترامپ در حال دوشیدن پول کشور‌های عرب خلیج‌فارس است؛ اما از موشک‌های ایران می‌ترسد.
همچنین کاربری دیگری نوشت: اگر خرگوش باشید، او شیر خواهد شد و زمانی که شیر باشید، او خرگوش می‌شود.
انتهای پیام/