خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 27 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخست وزیر اسبق لبنان: توافق ایران و آمریکا پیروزی تهران را تثبیت کرد

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 25 خرداد 1405 - 23:43
نخست وزیر اسبق لبنان به توافق ایران و آمریکا واکنش نشان داد و گفت که این مسأله پیروزی تهران را تثبیت کرد.
لبنان،اعلام،ايران،عون،قدرداني

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المیادین، «ایمیل لحود»، رئیس‌جمهور اسبق لبنان، اعلام کرد توافق ایران و آمریکا به منزله تثبیت پیروزی تهران است و می‌تواند راه را برای حل‌وفصل بحران‌های لبنان باز کند.
جوزف عون رئیس جمهور لبنان نیز در واکنش به دستیابی ایران و آمریکا به یک یادداشت تفاهم، از تمامی کسانی که برای گنجاندن لبنان در تلاش‌های جاری برای پایان دادن به تنش و توقف اعمال نظامی در جبهه‌های مختلف تلاش کردند، قدردانی کرد.
وی گفت که با اهتمام و دقت اعلام تفاهمی که امریکا و ایران به آن دست یافتند و در آن بر توقف فعالیت‌های نظامی و تنش در منطقه از جمله لبنان تاکید شده است، را پیگیری کرده است.
در این راستا عون از احترام به جایگاه و ویژگی‌های خاص لبنان که در این یادداشت تفاهم آمده و اعلام اینکه ثبات و امنیت لبنان بخش جدایی ناپذیر از هرگونه تلاش جدی برای تحکیم ثبات در منطقه است قدردانی کرد.