خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احمدی سنگر: امتحانات نهایی یازدهم و دوازدهم یک هفته به تعویق افتاد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 24 خرداد 1405 - 10:55
رشت- عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفت: امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم در پی برگزاری آیین وداع، تشییع و تدفین قائد شهید امت اسلامی، یک هفته به تعویق می‌افتد.
امتحانات،تيرماه،تدفين،سنگر،وداع

محمدرضا احمدی سنگر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به دیدار خود با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از تعویق امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به مدت یک هفته در پی برگزاری آیین وداع، تشییع و تدفین قائد شهید امت اسلامی خبر داد و گفت: امتحانات پایه یازدهم از روز ۲۰ تیرماه ۱۴۰۵ و امتحانات پایه دوازدهم از روز ۲۱ تیرماه ۱۴۰۵ آغاز خواهد شد.
احمدی سنگر در ادامه تأکید کرد: این تغییرات پس از هماهنگی با وزارت آموزش و پرورش و سایر نهادهای ذی‌ربط صورت گرفته است و به زودی جدول زمان‌بندی جدید امتحانات نهایی از سوی وزارت آموزش و پرورش به صورت رسمی اعلام و برای اطلاع عموم و دانش‌آموزان منتشر خواهد شد.
گفتنی است؛ مراسم وداع، تشییع و تدفین رهبر معظم انقلاب از ۱۳ تا ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود.