خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزشی شدن بیمارستان معتمدی گرمسار در حال پیگیری است

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 خرداد 1405 - 19:44
گرمسار- فرماندار گرمسار خواستار توسعه اورژانس، خدمات بستری، دیالیز و طرح های عمرانی بیمارستان معتمدی شد و گفت: آموزشی شدن بیمارستان در حال پیگیری است.
بيمارستان،گرمسار،معتمدي،همتي،تقدير،تحقق،گرمساري،خيران

به گزارش خبرنگار مهر، علی همتی غروب شنبه در آئین آغاز عملیات ساخت مسکن پزشکان متخصص بیمارستان معتمدی گرمسار خواستار ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز این بیمارستان شد و ادامه داد: رویکرد این درخواست کاهش مشکلات و خدمت رسانی به مردم است.
وی از انجام اقدامات انجام گرفته حوزه بهداشت و درمان تقدیر کرد و افزود: توسعه اورژانس، خدمات بستری، دیالیز و طرح های عمرانی بیمارستان معتمدی از مطالبات عمومی شهروندان گرمساری است.
فرماندار گرمسار به آموزشی شدن بیمارستان معتمدی گرمسار تاکید کرد و توضیح داد: این روند با حمایت نماینده مردم در مجلس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان در حال پیگیری است.
همتی تحقق این هدف گذاری را مستلزم فراهم شدن زیر ساخت‌های لازم در بیمارستان معتمدی دانست و یادآور شد: خوشبختانه نگاه مسئولان به تحقق این رویداد مثبت و سازنده و رو به جلو بوده است.
وی رفع چالش‌ها و بهبود زیرساخت‌های سلامت گرمسار را در گرو همدلی و همفکری میان همه ارکان مختلف جامعه عنوان کرد و افزود: مشارکت خیران در اجرای نیازهای درمانی شهرستان اقدام ارزشمند و قابل تقدیر بوده است.