خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارزش اسپیس ایکس از دو هزار میلیارد دلار فراتر رفت

مهر | دانش و فناوری | شنبه، 23 خرداد 1405 - 16:11
ارزش سهام شرکت اسپیس ایکس در نخستین روز عرضه در بازار «نزدک» (Nasdaq) در روز جمعه ۱۹ درصد افزایش یافت.
ارزش،دلار،اسپيس،ايكس،سهام

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این رشد باعث شد ارزش این شرکت از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کند و به ششمین شرکت بزرگ آمریکا از نظر ارزش بازار تبدیل شود.
همچنین، ایلان ماسک را به نخستین فرد جهان با ثروت یک تریلیون دلاری تبدیل کرد.
پس از عرضه اولیه سهام (IPO) رکوردشکن به ارزش ۷۵ میلیارد دلار، سرمایه‌گذاران برای به دست آوردن سهمی از امپراتوری گسترده ماسک که حوزه‌هایی مانند موشک‌ها، ماهواره‌ها و هوش مصنوعی را در بر می‌گیرد با اشتیاق وارد بازار شدند.
بیش از ۵۱۰ میلیون سهم به ارزشی حدود ۸۴ میلیارد دلار معامله شد، با وجود اینکه اسپیس‌ایکس در حال حاضر هنوز سودآور نیست و درآمد آن تنها بخش کوچکی از درآمد شرکت‌های فناوری هم‌ارزش خود را تشکیل می‌دهد.
عرضه اولیه سهام اسپیس ایکس بسیار راحت تر از آنچه ناظران تصور می کردند انجام شد و معاملات صبح جمعه به وقت آمریکا بدون وقفه ادامه یافت.
ارزش سهام اسپیس ایکس در پایان روز ۱۶۰.۹۵ دلار به ازای هر بود و به این ترتیب ارزش آن به ۲.۱ هزار میلیارد دلار رسید.
این افزایش سبب شد ارزش اسپیس‌ایکس در بازار را از «بوردکام»، پیشی بگیرد.
پس از اسپیس ایکس، آمازون با ۲.۶ هزار میلیارد دلار، در رتبه بعدی قرار گرفت.