خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 24 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آیت‌الله نورمفیدی: مسئولان پای حرف اصناف بنشینند

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 خرداد 1405 - 16:00
گرگان-نماینده ولی‌فقیه در گلستان گفت: مسئولان باید مسائل و مطالبات اصناف، تولیدکنندگان و بازاریان را از نزدیک پیگیری کنند و در عین حال مانع شکل‌گیری انحصارطلبی در اقتصاد شوند.
اقتصادي،اصناف،بازاريان،فعالان،نورمفيدي،اميرالمؤمنين،ارزشمند، ...

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی ظهر شنبه در مراسم روز اصناف با گرامیداشت نقش تاریخی بازار در نهضت امام خمینی(ره)، اظهار کرد: نخستین گروه‌هایی که به نهضت امام پیوستند، بازاریان بودند و چهره‌های مؤثری همچون شهید مهدی عراقی، عسگراولادی و امانی‌ها در روزهای دشوار مبارزه، خدمات بزرگی به انقلاب اسلامی ارائه کردند.
وی با بیان اینکه بازاریان همواره به ایمان، دینداری و ارادت به اهل‌بیت(ع) شناخته شده‌اند، افزود: این سرمایه ارزشمند باید به نسل جدید بازار منتقل شود؛ زیرا ایمان و اعتقاد دینی از مهم‌ترین عوامل سلامت فردی و اجتماعی است.
نماینده ولی‌فقیه در گلستان با استناد به عهدنامه مالک اشتر، جایگاه اصناف و فعالان اقتصادی را در نگاه امیرالمؤمنین(ع) مورد توجه قرار داد و گفت: حضرت علی(ع) به حاکمان سفارش می‌کنند که به سخنان بازرگانان، صنعتگران و فعالان اقتصادی گوش فرا دهند، مشکلات آنان را بررسی کنند و برای رفع موانع پیش رویشان تلاش کنند.
نورمفیدی ادامه داد: ارتباط نزدیک و مستمر میان دولت و اصناف می‌تواند بسیاری از چالش‌های اقتصادی را برطرف کرده و زمینه رونق تولید، تجارت و اشتغال را فراهم سازد.
وی در عین حال با اشاره به بخش دیگری از توصیه‌های امیرالمؤمنین(ع) خاطرنشان کرد: در کنار حمایت از فعالان اقتصادی، باید مراقب انحصارطلبی و تنگ‌نظری در حوزه اقتصاد نیز بود؛ چرا که برخی آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اقتصادی از همین نگاه‌های انحصارگرایانه ناشی می‌شود.
نماینده ولی‌فقیه در گلستان تأکید کرد: اصناف و بازاریان همواره از ارکان مهم اقتصاد کشور و پشتیبانان انقلاب اسلامی بوده‌اند و حفظ این جایگاه ارزشمند نیازمند تعامل، اعتماد متقابل و توجه به مطالبات این قشر اثرگذار است.