خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ۳۰ درصدی مرگ‌های ناشی از غرق‌شدگی در هرمزگان

مهر | استان‌ها | شنبه، 23 خرداد 1405 - 10:44
بندرعباس - مدیرکل پزشکی قانونی هرمزگان از جان‌باختن ۴۷ نفر بر اثر غرق‌شدگی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: این آمار نسبت به سال قبل افزایش داشته است.
نفر،شهرستان،استان،ميرهادي،هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جواد میرهادی با اعلام این خبر، اظهار کرد: در سال گذشته ۴۷ نفر بر اثر غرق‌شدگی در استان هرمزگان جان باختند که از این تعداد ۴۱ نفر مرد و ۶ نفر زن بودند.
وی افزود: این در حالی است که در سال ۱۴۰۳ تعداد فوتی‌های ناشی از غرق‌شدگی در استان ۳۶ نفر شامل ۳۱ مرد و ۵ زن بوده است که مقایسه آمارها نشان‌دهنده افزایش موارد مرگ ناشی از غرق‌شدگی در سال گذشته است.
مدیرکل پزشکی قانونی هرمزگان با اشاره به پراکندگی جغرافیایی این حوادث، بیان کرد: از مجموع ۴۷ مورد غرق‌شدگی ارجاعی به ادارات پزشکی قانونی استان در سال ۱۴۰۴ تعداد ۲۰ نفر مربوط به شهرستان بندرعباس، ۶ نفر مربوط به شهرستان قشم، ۴ نفر مربوط به شهرستان رودان، ۶ نفر مربوط به جزیره کیش، ۴ نفر مربوط به شهرستان سیریک و ۷ نفر مربوط به شهرستان میناب بوده‌اند.
میرهادی با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در سواحل، دریا، رودخانه‌ها و سایر منابع آبی از شهروندان خواست از شنا در مناطق غیرمجاز و فاقد نظارت خودداری کرده و توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری شود.